Коли я посkаржився другу на те, що дружина не встигає робити все по дому, він дав мені пораду. Я скористався нею і незабаром пошkодував.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Раніше я вважав, що з появою сучасних технологій робота по дому має стати простішою. Я купив для своєї дружини всю новітню побутову техніку: посудомийну машину, робот-пилосос та пральну машину. Однак вона, як і раніше, важко справлялася з домашньою роботою і часто куnувала готову їжу в супермаркеті. Я не міг зрозуміти, чому вона потребувала додаткової доnомоги, коли я надав їй все?

Якось моя дружина сказала мені, що якщо я хочу, щоб вона зосередилася на домашній роботі, то маю заробляти більше і дозволити їй звільнитися з роботи. Я вважав, що з її боку було дуже неправильно так говорити. На мою думку, місце жінки – вдома, і моя мама звикла робити все сама, незважаючи на те, що працювала повний робочий день.

Advertisements        

Мій друг Василь порадив мені порівняти мою дружину з іншими жінками, щоб змусити її усвідомити свої обов’язки. Однак, коли я застосував метод Василя, Наталя розлютилася і почала робити лише свою власну роботу. У квартирі настав безлад, і я незабаром захво рів через недоїдання. Тим часом Наталя, здавалося, насолоджувалась своєю новонабутою свободою і витрачала більше грошей на себе. Я вмить зрозумів, що мені не слід було користуватися порадою Василя. Все, що я зараз хочу, – це помиритися зі своєю дружиною.

Advertisements