Усі друзі та родичі заздрили моїм батькам, адже з боку ми здавалися ідеальною родиною. Але був у нас жа хливий секрет, про який знала лише я.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Місяць тому мої батьки відсвяткували 20-ту річницю свого весілля. Це був розкішний захід із родичами та друзями, що зібралися у модному ресторані. Мої батьки отримали багато побажань та благословень від усіх, а тітка Ольга навіть прошепотіла мені: -Нехай у тебе з чоловіком будуть такі самі стосунки, як у твоїх батьків.

Але жоден із гостей не знав, який секрет ми зберігали всією родиною. Мій батько, Сергій, володів бізнесом з імпорту продуктів та побутової техніки з Європи, і він мав кілька магазинів на ринку. Я була їхньою єдиною дочкою, і мене завжди обсипали подарунками та предметами розкоші. Після школи я вирішила навчатися в університеті і відвідувала своїх батьків лише у вихідні та свята. Під час новорічних канікул, коли я вкотре відвідала своїх батьків, зауважила, що щось не так. Мій батько завжди був зайнятий, і він майже не мав часу для нас. Я вирішила здивувати його, приготувавши його улюблену домашню пасту і відвідавши його в офісі.

Advertisements        

Однак, коли я доїхала туди, то застала свого батька у компрометуючому становищі з молодою дівчиною. На його сорочці були плями від помади, а дівчина була приблизно мого віку. Моє серце розбилося на шматки… Коли я пізніше запитала його про це, він зізнався, що має kоханку – Лілю. Він стверджував, що більше не любит мою матір і досі із нею лише через свої ділові інтереси. Він також попередив мене, щоб я не відкривала правду моєї матері, інакше я втрачу всю фі нансову підтримку з його боку. З того часу я щосили намагаюся впоратися з ситуацією. Я розриваюся між збереженням сеkрету та викриттям невірності мого батька. До того ж, я справді боюся втра тити фі нансову підтримку від батька та не закінчити університет. І це тримає мене у стані постійного занепокоєння.

Advertisements