Я вирішив не подавати вигляду, що дізнався про kоханця дружини. Але того вечора, коли я повернувся додому і побачив цю картину, то не зміг стриматися.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вранці у вихідні я зазвичай довго і із задоволенням сплю і знімаю тижневий стрес, але цього разу я прокинувся від шепоту моєї дружини. -Але він так міцно спить, що не почує навіть звуку пострілу… Мені було цікаво, з ким вона розмовляє, і я nродовжував слухати. -Так, я все знаю, але завтра я не зможу, сьогодні неділя, мій точно буде вдома весь день…

Я був приголомшений і здивований тим, що почув. Моя дружина розмовляла з кимось про те, як зрад жуватиме мені. Я хотів уже підвестися і вирвати телефон. Але… -Я теж тебе дуже люблю. Давай не говоритимемо про це зараз. По-перше, я вже сто разів говорила, що не можу просто кинути його та піти, у мене є діти. По-друге, це не вирішується у телефонній розмові, – nродовжила моя дружина. Я намагався поводитися так, ніби нічого не чув, але всередині я був лютий. Як вона могла ось так відкрито мені зрад жувати?

Advertisements        

І навіть використовувати наших дітей як виправдання? Я повернувся додому з риболовлі в середині дня і виявив, що моя дружина та її kоханець їдять піцу з нашими дітьми. Я лютував, коли спостерігав, як вони обіймаються і цілуються. Я не міг повірити своїм очам. Чи знали діти про це? Я втратив контроль і погнався за молодим kоханцем, коли моя дружина благала мене зупинитися. Я відправив її до будинку її батьків і наступного ранку подав на розлучення. Я не хотів, щоб мої діти стали жер твами цього сkандалу, і я не міг nродовжувати жити з кимось, хто міг так на хабно зрад жувати мене.

Advertisements