Чоловік прийшов додому і заявив, що відтепер він керуватиме бюд жетом нашої родини. Коли я дізналася причину, вразилася не на жарт.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У нашій родині мама завжди була єдиною, хто керував домашніми фі нансами та здійснював усі великі поkупки. Мій батько, з іншого боку, був задоволений тим, що просто заробляв гроші і ніколи не ставив під сумнів рішення моєї матері. Коли я вийшла заміж, теж вирішила взяти на себе відповідальність за управління сімейним бюд жетом, але мій чоловік спочатку не наважувався послабити контроль. Зрештою, він перейнявся до мене довірою і доручив мені керувати нашими фі нансами.

Протягом багатьох років ми разом зіштовхувалися з багатьма труднощами, включаючи період, коли я була єдиним годувальником; та ще один, коли ми вирішили придбати автомобіль. Незважаючи на ці nроблеми, ми ніколи не сперечалися про гроші, тому що я завжди намагалася заощаджувати та планувати всі витрати заздалегідь. Я вважала, що мій чоловік був задоволений нашою угодою. Однак одного разу мій чоловік повідомив мені, що хоче взяти на себе управління фі нансами, і запропонував, щоб я віддавала йому свою зарnлату .

Advertisements        

Коли я запитала його про причину, він розповів, що його друзі та колеги дражнили його за те, що він не контролював фі нанси нашої родини. Відчуваючи себе ніяково, він хотів взяти відповідальність на себе. Хоча я був засмучена, але погодилася на його пропозицію. Я знала, що моєму чоловікові подобалося витрачати гроші, але він не вмів економити, тому я боялася, що може статися з нашими фі нансами. Проте я ухвалила його рішення – і зараз сподіваюся на краще.

Advertisements