Сестра зробила все можливе та неможливе для свого сина. Але одного разу, будучи у них в гостях, я вирішила як слід поставити племінника на місце.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя сестра виховує сина одна, тому що чоловік пішов від неї, коли їхній дитині було всього два роки. Попри це Галина дбала про сина і ні в чому йому не відмовляла. Якось сестра зустріла хорошу людину, і через кілька місяців він зробив їй пропозицію. Вона дуже зраділа і з радістю погодилася. Проте її син, якому на той час було дванадцять років, не радів за свою матір. Племінник сказав, що Галина має піти від Степана, а якщо вона цього не зробить, то він утече з дому. А крім того, Артур і так постійно влаштовував сkандали та псував мамі нер ви. Якось сестра не витримала і пішла від нареченого. Вона вирішила, що житиме лише за ради сина.

Вона більше не хотіла налагоджувати особисте життя і з головою поринула в роботу. Їй так було легше, ніж постійно воювати із сином за своє особисте життя. Згодом Галя стала заступником директора невеликої компанії. Коли Артуру було двадцять п’ять років, сестра куnила йому машину. А через три роки – квартиру. Вона намагалася потурати сину і завжди давала йому гроші. Але хлопчик не цінував старання матері та завжди вимагав від неї більшого. Хлопець явно не розумів, що мамі й так важко було отримувати ці гроші. Галина nлатила його за одяг, відпустку та інші надмірності, і його ніколи не цікавило, звідки у матері з’являються ці гроші.

Advertisements        

Артур не міг знайти постійної роботи і постійно висів у матері на шиї. Його, такого розпещеного і нетактовного, жодна компанія не хотіла брати на роботу. Якось я була в гостях у сестри, і до неї прийшов її син. Він сказав, що мати має купити йому новий комп’ютер, і та відповіла, що в нього вже є комп’ютер. – Мій уже старий. Я повторюю: ти маєш куnити його для мене, він мені потрібен! – крикнув Артур, стукнувши кулаком по стіні. Я не витримала і сказала: – Як ти розмовляєш із мамою? Тобі вже двадцять вісім років, ти доросла людина, і ти маєш сам куnувати собі комп’ютер, а не вимагати його від мами! Тобі не со ромно? Мій племінник образився на мене і демонстративно пішов. Мені було незручно перед сестрою, думала, що вона образиться на мене. Але я була неправа. – Дякую. Артура треба поставити на місце. Сподіваюся, йому буде со ромно перед тобою, і він знайде роботу, а не сидітиме у мене на шиї до моєї nенсії, – сказала Галя.

Advertisements