Дружина прийняла моє рішення про роз лучення. Проте все змінилося, коли її подруга, яка стверджувала, що вона є юристом, переконала її забрати у мене все.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Це був важкий час у моєму житті. Останнім часом у нас із дружиною було надто багато суперечок, і я не знав, як це виправити. Того дня я запізнювався на зустріч, і мої колеги вже дражнили мене, коли я прийшов. Але згодом серед наших нових партнерів я помітив гарну жінку. Поки ми розмовляли, вона мала зацікавлений вираз обличчя, і я не міг не відчувати тяжіння до неї. Ми обмінялися номерами і після цього почали більше спілкуватися. Її звали Дар’я, і ми з’ясували, що в нас багато спільного.

Ми з Дарією кілька разів вечеряли разом, і я почав розуміти, що мої почуття до неї постійно зростають. Я знав, що маю робити правильно, тому пішов до своєї дружини Алли і все їй пояснив. Я вибачився і запропонував залишити їй квартиру та машину. Я дуже поважав її і наш час, проведений разом, і хотів закінчити наші стосунkи по-доброму. Алла засмутилася і заnлакала, але зрештою прийняла моє рішення. Проте все змінилося, коли її подруга, яка стверджувала, що вона є юристом, переконала її забрати у мене все. Коли ми знову nосварилися, Алла пригрозила, що не дасть мені роз лучення, а якщо ми й розлучимося, вона залишить мене ні з чим.

Advertisements        

Я спробував пояснити їй ситуацію, та вона не слухала. – Ти не можеш «дати» чи «відмовити» мені у роз лученні! Я сказав, що я з тобою роз лучаюся! В Україні можна роз лучитися, якщо цього хоче один із подружжя! Я також нагадав їй, що я почав свій біз нес до того, як ми одружилися, і що вона не вкладала в нього жодних грошей, а отже, претендувати на частку не може. Я просто хотів закінчити все мирно, але це вже здавалося неможливим. Зрештою, я зрозумів, що вчинив правильно, чесно кажучи про свої почуття. Я не хотів обманювати, брехати чи завдавати комусь болю. Просто була складна ситуація, яка нічим добрим не закінчилася, та інших виходів і не було.

Advertisements