Коли Андреа покликав мене до своєї країни, я погодилася – але тільки з однією умовою, що ми мали одружитися. Його реаkція була несподіваною.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після мого роз лучення у віці 38 років сестра запросила мене до Риму, щоб провести з нею деякий час. Саме там я познайомився з Андреа, який був на 10 років старший за мене і ніколи не був одружений. Незважаючи на моє початкове небажання, Андреа невпинно переслідував мене, дзвонячи мені щоночі протягом одного року після того, як я повернулася на батьківщину.

Зрештою, він приїхав до мене, і ми провели чудовий тиждень разом. Потім він запропонував мені зібрати валізи та переїхати до Італії, щоб жити там із нею. Однак, коли я спитала про шлюб, Андреа відмахнулася від цього як від непотрібної формальності . Я була наполеглива, говорячи йому, що мені потрібна впевненість і захищеність, які приходять із заkонним шлюбом у чужій країні.

Advertisements        

На мій подив, Андреа зрештою зробив мені пропозицію, і ми одружилися. Тепер я його законна дружина і почуваюся в безпеці в чужій країні. В даний час я не працюю, тому що Андреа забезпечує мене від і до. Але я старанно вивчаю мову та намагаюся пристосуватися до життя в Італії. Іноді я запитую себе: чи пощастило мені, що я знайшла kохання таким несподіваним чином? Але поки що все йде добре, я щаслива – і це головне.

Advertisements