Олександру повідомили, що його сестри не стало, а племінник Макар потрапив до дитячого будинkу. Сашко спочатку не хотів відвідати Макара, але потім щось змінилося.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олександру зателефонували прямо на роботу і сказали, що його сестра Ганна пішла з життя . Але він не був пригнічений горем, тому що майже не спілкувався з нею. Ганна була вже дорослою, коли він наро дився, і вона не жила з ним в одному будинку . Протягом усього її дитинства батькам доводилося багато працювати, і багато часу вона проводила у бабусі. У підлітковому віці вона зв’язалася з поганою компанією, багато гуляла та хуліrанила, і зрештою пішла з дому, відмовившись повертатися. Сашко майже не пам’ятав свою сестру, і щоразу, коли вона приходила додому, це супроводжувалося сварkами.

Ганна в результаті пішла остаточно , і протягом багатьох років Сашко майже нічого не знав про неї, крім того, що вона вела nоганий спосіб життя. Але чоловік знав , що у сестри був син Макар , який тепер залишився повним сиротою. Незважаючи на те, що Саша не відчував ніяких почуттів до хлопчика, він розумів , що повинен відвідати його. Наступного дня Саша відвідав село, де жила Ганна , і знайшов її будинок, який важко було назвати будинком. Це була напівзруйнована хатина, і він не здивувався, коли побачив усе це . Після поминок Сашко виявив , що на цвинтарі нікого не було, крім нього та сусіда. Він дав грошей сусідці і попросив її що-небудь організувати на честь сестри, що пішов . Потім Сашко з’ясував , що Макар перебуває у лікарні, його забрали з-під опіки.

Advertisements        

Спочатку він просто хотів проігнорувати той факт, що він має племінника, але зрозумів, що не може просто так викреслити хлопчика зі свого життя. Він отримав дозвіл побачитися з Макаром, якому було п’ять років . Хлопчик був цілком здоровий, хіба трохи запущений. Макар виявився дуже цікавою дитиною, і він зовсім не злякався, коли його представили дядькові. Сашко розсудив , що побачить свого племінника, подарує йому іграшку, солодощі, і на цьому його місія закінчиться. Проте все виявилося не так, як він припускав. Макар був на диво схожий на свого дідуся, і навіть погляд хлопчика нагадав Саші його батька. Йдучи, Олександр пообіцяв хлопчику, що обов’язково відвідає його знову, а ввечері розповів про ситуацію, що склалася, своїй дружині Олені. Олена запропонувала йому взяти Макара до себе, бо інакше вони не змогли б жити у спокої . Минуло три роки і Макар тепер нічим не відрізнявся від інших хлопчиків. Він завжди добре вчився, був трохи самовпевненим, але у школі його хвалили. Сашко та Олена любили хлопчика всім серцем, і він повністю відповідав їм взаємністю.

Advertisements