”Ці пенсіонери постійно діють на нер ви! Якщо ви більше не можете обслуговувати себе самостійно – знайдіть собі супроводжуючого або просто сидіть вдома і нікуди не виходьте!” – Почала кричати н ахабна кондукторка на весь голос, і тут мій терпець урвався!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось під час поїздки на поїзді зі мною стався жахливий виnадок. Я сіла на поїзд в останню хвилину і зустріла милу літню леді, що сидить у моєму купе. Вона намагалася засунути свою сумку під сидіння, і я запропонувала їй доnомогу. Ми розмовляли, і я помітила, що вона справді добра і чуйна людина, якою і здалася на перший погляд. Саме в цей момент підійшла провідниця, щоб перевірити наші квитки, і бабуся ввічливо попросила доnомогти застелити їй постіль.

Тут кондукторка вийшла з себе і почала кричати на неї. Вона сказала: – Ці пенсіонери постійно діють на нерви! Якщо ви більше не можете обслуговувати себе самостійно – знайдіть собі супроводжуючого або просто сидіть вдома і не виходьте нікуди! Я не могла стояти осторонь і спостерігати за цією грубою поведінкою, тому я ввімкнула свою камеру і почала записувати інцидент. Я заступилася за бабусю і так nосварилася з кондуктором. Інші пасажири підійшли подивитися, що відбувається, і вони стали свідками цього.

Advertisements        

Після цього виnадку я сама застелила ліжко бабусі. Коли ми прибули до пункту призначення, я підійшла до кондуктора і сказала їй, що я все записала і що подам скаргу на неї керівництву. Я побажала їй всього найкращого та пішла. Сподіваюся, вона засвоїла свій урок. Це справді сумно, що люди можуть бути такими ненависними і грубими без жодної причини. Але в такі моменти важливо відстоювати те, що правильно, і захищати тих, з ким погано поводяться і хто потребує захисту.

Advertisements