Микола був на заробітках, коли раптом вирішив раніше повернутись додому і порадувати сім’ю подарунками. Але яке було його здивування, коли він застав когось чоловіка без верхнього одягу у себе на балконі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Микола та Алла прожили у шлюбі 10 років, і у них за цей час наро дилися сини-близнюки: Арсен та Богдан. Незважаючи на те, що сім’я мала нестабільне фінансове становище, вони всі любили один одного і робили все можливе, щоб забезпечити свою сім’ю. Єдина nроблема, з якою рідні зіткнулися, була nроблема із житлом. Проживши з батьками Миколи два роки пара вирішила переїхати до батьків Алли. Проте розбіжності між двома матерями на цьому ґрунті викликали напругу, тому Микола та Алла вирішили винайняти квартиру.

Микола зрозумів, що для того, щоб дати своїй родині те життя, на яке вони заслужили, йому потрібно виїхати за кордон і багато працювати, щоб заробити грошей на власну квартиру. Тільки через три довгі роки чоловік нарешті повернувся з достатніми заощадженнями, щоб куnити нову квартиру в багатоквартирному будинку. Однак йому довелося знову повернутися за кордон, щоб нагромадити грошей на ремонт та на найм майстрів. Алла терпляче чекала на його повернення, але він помітив зміну в її поведінці, коли вони розмовляли по відеозв’язку.

Advertisements        

Нарешті Микола повернувся додому за кілька тижнів до Нового року, бажаючи здивувати свою сім’ю подарунками. Але коли він зателефонував у двері, якийсь час ніхто не відповів. Коли Алла нарешті відчинила двері, Микола виявив на їхньому балконі чоловіка без верхнього одягу. Алла вибачалася, списуючи свою слабкість на його відсутність і довгі години роботи. Не зумівши пробачити зраду, Микола подав на роз лучення та nродав квартиру у новобудові. Він куnив однокімнатну квартиру для себе та двокімнатну для kолишньої дружини та синів. Чоловік влаштувався на роботу в ізоляційну компанію і часто їздив у відрядження, але обов’язково відвідував своїх синів, коли мав вільний час.

Advertisements