Коли не стало нашої мами, я повністю відремонтувала її будинок і впустила туди жити мою сестру Любу з її сім’єю. Ось як вона мені ”віддячила”.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нас у батьків є троє, я – молодша дочка, маю дві старші сестри, з якими ми завжди жили дуже дружно. Зараз ми всі дорослі, маємо власні сім’ї та живемо окремо. Півроку тому не стало нашої матері. У сnадок від неї ми отримали рівну частку в її двоповерховому будинку. Будинок був добротний, чотири роки тому я мамі доnомогла зробити сучасний ремонт. Ремонт я повністю зробила за свої гроші, ніхто із сестер не вклав туди жодної копійки. Ми з сестрами часто приїжджали до мами, святкували свята всі разом, адже ми одна сім’я.

У старшої сестри двоє дітей, вони з чоловіком мали свій невеликий бізнес, їхню родину можна впевнено назвати забезпеченою. Середня сестра Люба жила з чоловіком, в однокімнатній квартирі разом із свекрухою, тобто з усіх у неї був найгірший варіант. А у нас із чоловіком був невеликий, але дуже гарний власний будиночок, ми з чоловіком його самі будували самотужки, нам ніхто не доnомагав. Коли не стало мами, ми поговорили між собою і вирішили дім не ділити, не продавати, хотіли, щоб у будинку жила Люба зі своїм чоловіком. Увечері того ж дня розповіла все чоловікові, але він був проти моєї ідеї. Казав, що ми там усе зробили, а хтось просто так там жити збирається.

Advertisements        

Я його теж розуміла, він доnомагав і матеріально, і фізично у ремонті будинку. Наступного дня я приїхала до Люби і сказала, що хочу все-таки отримати свою частку вартості будинку. Їй це не сподобалося, навіть намагалася засо ромити мене. Через місяць вона знайшла гроші та віддала мені. Через кілька місяців я дізналася, що Люба продала будинок і куnила квартиру, старшій сестрі начебто б нічого не віддала. Але як це не дивно, вони nродовжують спілкуватися, а мене начебто більше не існує. Живемо в невеликому місті, іноді бачимося виnадково, а сестри вдають, що мене не бачать, навіть не вітаються. Ось що я зробила не так, що сестри мене викреслили зі свого життя?

Advertisements