Наталя довго не могла зрозуміти, що за таєм ний шанувальник її доглядає. Але невдовзі вона впізнала всю правду і ахнула.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Під час обіду у торговому центрі Таня спитала Наталку, чи дзвонив їй Дмитро знову. -Він не дзвонив і не подзвонить, – відповіла Наталка. -Я внесла його в чорний список у своєму телефоні та взагалі у всіх соціальних мережах. Таня припустила, що Наталка, можливо, надто поспішила зі своїм рішенням, але Наталка була переконана, що воно було правильним. Вона бачила відео Дмитра з іншими дівчатами, які хихикали до її телефону, що стало для неї останньою краплею. -Вигідний наречений, баrатий, але ти прогавила його. Я б на все заплющила очі, – сказала Таня. Наталка не була згодна ні на що заплющувати очі, і розмова перейшла на інші теми.

Вони працювали у відділі жіночих аксесуарів торгового центру та обідали у ресторані на верхньому поверсі. Після того, як Таня пішла в туалет, Наталка повернулася до свого столу і знайшла плитку шоколаду із запискою на ній. Записка гласила: “Наталя, не су муй, це тобі до кави, потіш себе”. Коли Таня повернулася, Наталка розповіла їй про плитку шоколаду, але жодна з них не могла зрозуміти, хто залишив її для неї. Через тиждень кур’єр доставив Наталці квіти з запискою, в якій говорилося: “Найкрасивішій дівчині!” Вони не могли зрозуміти, хто був таємним шанувальником. Під час новорічного розnродажу чоловік у елегантному коричневому пальті довго дивився на Наталку через вітринне скло їхнього магазину. Він увійшов і попросив подарунок для молодої, вродливої дівчини.

Advertisements        

Наталка порекомендувала чорну сумочку із пряжками. Чоловік куnив її та відклеїв бирку, сказавши Наталці, що це подарунок від її таєм ного шанувальника. Наталка була збентежена і попросила Таню прикрити її, доки вона піде шукати цього чоловіка. Вона наздогнала його біля кавової стійки, де він представив її своєму племіннику Саші. Сашко пояснив, що він давно захоплювався Наталкою, залишив їй плитку шоколаду, надіслав квіти і накопичував на сумочку, але поки не зміг її куnити. Сашко хотів розкрити свої почуття до Наталки та запросити її кудись, але ще не придумав куди. Наталка була вражена жестами Сашка та запросила його провести новорічну ніч з нею та її матір’ю. Напередодні Нового року Сашко прийшов у будинок Наталки з квітами, солодощами та сумочкою у подарунок. Вони скромно відсвяткували, потім вирушили на прогулянку біля міської ялинки. Наталка була рада познайомитись із Сашком, і вона була впевнена, що й мамі він сподобався.

Advertisements