Я подзвонила мамі і повідомила, що ваrітна, вона мені сказала, щоб я не втрачала часу, а брала квитки і їхала до неї в Рим.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя мати поїхала на заробітки 16 років тому, а мене, 12-річну, залишила зі своєю мамою. Спочатку мама нам висилала майже всі зароблені гроші, щоб бабуся упорядкувала наш будинок. Але з кожним роком доnомога від неї зменшувалася. Ми з бабусею не розуміли, в чому річ, але потім мама нам зізналася, що вона почала жити з одним італійцем, і тепер гроші їй потрібні. Ми змирилися з маминим рішенням. Вона навіть додому не приїжджала, мабуть, не хотіла нам показуватися на очі, може їй було соромно, а може байдуже. Я закінчила школу, влаштувалася на роботу і стала заробляти для себе та для бабусі. У 25 років я познайомилася з Анатолієм, він був молодший за мене на 5 років. Ми зустрічалися майже два роки, поки я не зрозуміла, що чекаю дитину. Анатолій одразу сказав, що він ще надто молодий, щоб одружуватися. Дитина теж не входила до його планів. Мені зателефонували його батьки, сказали, що мені не вдасться захомутати їхнього сина. Я не знала, що робити.

Порадилася із бабусею. Вона наполягла на тому, щоб я зателефонувала мамі до Італії і все розповіла їй. Хоча я й сумнівалася, що мама мені чимось доnоможе, все ж таки зателефонувала їй. На мій великий подив, мама мені сказала, щоб я не втрачала часу, а брала квитки і їхала до неї в Рим, обіцяла, що разом ми впораємося. Свого синочка я наро дила в Італії, йому вже шість місяців. Живемо ми у мами та її італійця. Маріо виявився не таким nоганим, як я собі уявляла всі ці роки. Тепер про nроблему! До нас постійно приходив у гості Патріціо, родич Маріо.

Advertisements        

Йому 42 роки, він ще жодного разу не був одружений, дітей також немає. Я сподобалася цьому італійцю, він хоче на мені одружитися і всиновити мою дитину. Мама каже, щоб я погоджувалася, бо італійці не так часто роблять такі пропозиції. Вона переконана, що Патріціо має серйозні наміри. Мені подобається Патріціо, але я не впевнена, чи варто погоджуватися на його пропозицію. Ми мало знаємо один одного, і у нас велика різниця у віці – це перше. А друге – ми з різних світів, я не впевнена, що подужаємо спільний побут. І є ще третє… Днями мені дзвонив Анатолій. Просив, щоб я поверталася додому, каже, що все усвідомив і хоче бути разом зі мною та нашим сином. Ось як життя загорнуло! Тепер я стою перед вибором, а кого вибрати – не знаю.

Advertisements