Після невдалого досвіду, Таня, зустрівши Василя, думала, що ось з ним вона і створить щасливу родину. Тільки у Васі вже була сім’я на боці.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Тетяна, звернувши голубці та приготувавши салат, чекала на повернення додому свого чоловіка Миколи. Щойно він приїхав, Тетяна кинулась до нього, запрошуючи до столу. Микола, однак, приголомшив її новиною; він уникав її, тому що в нього була інша жінка, яка була ваrітна його дитиною. Тетяна спокійно зібрала його сумки, викинула їх у коридор та вигнала Миколу зі свого життя. Через два роки Тетяна звільнилася з роботи в очікуванні масових звільнень і швидkо знайшла нову роботу.

Вона мріяла про сім’ю та дитину, і після зустрічі з гарним чоловіком на ім’я Василь її бажання, здавалося, справджувалося. Василь був керівником відділу nродажу у її компанії, і вони часто працювали над одним проектом. Василь відвіз Тетяну додому після зустрічі з клієнтом та обійняв її на прощання. Хоча Тетяна мала почуття до Василя, вона турбувалася про ускладнення, які могли виникнути через роман на робочому місці. Зрештою, вони почали зустрічатися поза робочим часом, і Тетяна почала підозрювати, що Василь, можливо, одружений. Вона прямо запитала Василя про це, але він відразу все заперечував.

Advertisements        

Проте підозри Тетяни підтвердилися, коли вона побачила Василя з іншою жінкою у кафе. Почуваючись зрадженою, Тетяна порвала стосунkи з ним, не в змозі виносити роль іншої жінки в чиємусь житті. Вона вирішила рухатися далі і зосередитись на собі, зайнявшись йогою та іншими хобі. Деякий час вона залишалася незаміжньою, але зрештою зустріла чесного та непідробного чоловіка – Дмитра – і вони почали зустрічатися. Згодом вони зблизилися, і Тетяна усвідомила, що він був тим, хто їй потрібний. Вони одружилися та створили родину, як все життя мріяла Тетяна.

Advertisements