Коли Марія дізналася, що чоловік їй зрад жує з ким завгодно, вона пішла від нього з доньками. І почалися її важкі дні.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Марія завжди думала про те, наскільки різні долі людей. Вона працювала на трьох роботах, щоб забезпечити дочкам краще життя, але тепер, коли вона перебувала на заслуженому відпочинку, вона почувала себе самотньою, та й її здо ров’я похитнулося. Запитуючи, що вона зробила не так у своєму житті, вона не могла знайти відповіді. Марія вперше полюбила Павла у вісімнадцять років. Вони одружилися, а коли в них наро дилася дочка Катя, Павло вмовив дружину покинути навчання.

Він був ревнивим і гіпер-контролюючим, а після чергової сварkи на ґрунті невиправданих ревнощів вда рив її, і Марія пішла з дочкою, подавши на роз лучення. За кілька років Марія познайомилася у парку з Ігорем. Він був професійним фотографом, який фотографував Марію та її дочку, і вони заkохалися одне в одного. Пізніше вони одружилися, і в них наро дилася ще одна дочка Оксана. Поки Марія займалася дітьми та будинком, Ігор працював у своїй майстерні. Один із спільних друзів Марії та Ігоря розповів їй, що її чоловік має багато клієнток. Незабаром після цього Марія виявила, що той справді їй зрад жує.

Advertisements        

Маша пішла від Ігоря та повернулася до матері з двома дочками. Марія наполегливо працювала, щоб забезпечити майбутнє своїх дочок. Їй доnомагала мати, але коли її не стало, Марії довелося все робити самій. Працювала Маша вихователькою в дитячому садку, вечорами – прибиральницею, а вночі – сторожем. Її дівчатка чудово навчалися у школі: Катя вступила до коледжу та отримала червоний диплом, за нею пішла Оксана. Марія мріяла, щоб у її дочок були міцні сім’ї і їх не спіткала подібна доля. Незважаючи на всі негаразди, вона раділа і пишалася досягненнями своїх дівчаток, ну а зі своєю самотністю вона примудрялася якось справлятися … тільки ось, вечорами іноді ставало сумно.

Advertisements