Оля та Настя були нероз лучними подружками до того, як вийшли заміж та наро дили дітей. Але потім їх шляхи розійшлися, і доля склалася інакше.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Оля та Настя були подругами дитинства, які одного разу зустрілися у кафе після п’яти років розлуки. Оля була здивована, побачивши Настю у такому стані: -Настя, чому ти так постаріла? Настя здивувалася, але нічого не відповіла. Закінчили університет, вийшли заміж в тому самому тридцятирічному віці і приблизно в один і той же час завели дітей. Настя познайомилася зі своїм чоловіком В’ячеславом в Інтернеті, і вони разом переїхали до його міста одразу після того, як одружилися. У них наро дилася донька, а згодом син. Батьки В’ячеслава добре ставилися до Насті та обожнювали своїх онуків. Шлюб Насті був для неї задовільним, але В’ячеслав був не надто щасливий, бо відчував, що вони поспішили.

Його перший шлюб закінчився nогано, і його kолишня дружина приховувала їхнього сина від нього та його батьків. Настя заваrітніла невдовзі після того, як вони зустрілися, і вони одразу побралися. Оля, з іншого боку, вийшла заміж за знайомого хлопця, який мешкав у сусідньому будинку. У них наро дився син, і батьки Олі переконали її роз лучитися з чоловіком, який, на їхню думку, не вмів кохати. Вони підтримували Олю протягом усього процесу та доnомагали їй фі нансово. Через два роки вона зустріла Олександра, вони поkохали один одного і одружилися. У них була різниця у віці десять років, плюс, у Олі була дитина від попереднього шлюбу.

Advertisements        

Олександр погодився не заводити спільних дітей, бо розумів, як важко Олі буде виховувати ще одну дитину. Оля та Олександр куnили квартиру, і щороку їздили у відпустку на море. Батьки Олександра спочатку були здивовані і скептично поставилися до віку Олі і того факту, що вона має дитину, але зрештою прийняли її як свою невістку. Батьки Олі теж насторожено ставилися до свого зятя, але бачили, як добре ставився до їхньої доньки, і були задоволені. Так, шлюби Насті та Олі мали свої відмінності. Обидві мали десятирічну різницю у віці зі своїми чоловіками, але в шлюбі Насті були деякі nроблеми, тому що В’ячеслав був незадоволений тим, як швидkо все сталося. Шлюб Олі тривав недовго, але роз лучення дозволило їй знайти того, хто любив її і прийняв її дитину.

Advertisements