Коли Миколай зібрав свої валізи і вийшов із квартири, Іра подумала, що нарешті позбавилася kолишнього чоловіка. Але все лише починалося.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ірина вийшла з кухні і подивилася на годинник. Вона винесла ще одну зібрану валізу, а її чоловік Микола поставив її поряд з іншими валізами, пакетами, сумками, мішками та коробками, що заповнили весь коридор. Чоловік дістав із кишені список речей і звірив все. – Ну? – Запитала Ірина. – Тепер, сподіваюся, все? Чи ти ще щось забув? – Микола спохмурнів. – Ти помиляєшся, Ірино, якщо думаєш, що я йду від тебе, – почав він. Але Ірина не хотіла слухати виправдання kолишнього чоловіка. Їй було байдуже. Микола озирнувся довкола, глянув на Ірину і замислився. За годину Микола забрав усі речі та поїхав. Ірина зачинила двері і полегшено зітхнула.

Вона думала, що на цьому її проблеми із kолишнім чоловіком закінчилися. Але вона помилялася. Все ще починалося. – Олеся, кохана, я приїхав! – радісно сказав Микола, заносячи перші валізи у своє нове місце проживання. – Приймай посаг! Не з порожніми руками прийшов я до твоєї хати! Олеся вийшла у коридор. – І це все?! – здивовано вигукнула вона. – Та що ти, kохана! – радісно відповів Микола. – Яке там усе! Це лише початок! Коли всі речі було перенесено, Микола з Олесею почали їх розкладати. При цьому вони звірялися зі списком Миколи. Коли все було розкладено, вже стемніло. Пора було лягати спати. — Тяжкий сьогодні був день, — сказав Микола, засинаючи.

Advertisements        

– Я ж поки що речі збирав, Ірина постійно поряд була. Кроку не давала ступити. Стежила, щоб я нічого зайвого не забрав. Ось що це за жінка? Це все від жадібності. Вранці вони побачили, що він забув забрати деякі речі. Він знову пішов до Ірини. Ірина вже втомилася від його щоденної парафії. Вона сказала, щоб Микола забрав усе. Ірина запропонувала, щоб Олеся сама прийшла і забрала все, що їй потрібно. Вони так і вчинили. Коли вони всі речі перенесли до свого дому, то зрозуміли, що більшу частину цих речей вони не використовують. Вони зателефонували до Ірини, щоб повернути назад ці речі. Але Ірина сказала, що у неї ремонт, і ці речі їй не потрібні. Ірина поклала трубку, а Олеся з Миколою так і стояли посеред квартири, не розуміючи, що їм тепер робити з усім цим старим мотлохом.

Advertisements