Ігор із дружиною знайшли хлопчика у парку, і виявилося, що він втік із дитбудинkу. Ігор вирішив повернути хлопчика назад, але тут все пішло інакше.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ігор із ваrітною дружиною гуляли у парку, коли помітили на лавці хлопчика. Той уже майже засинав на морозі. – Ігоре, бери його і бігом додому. Замерзло маля, а я потихеньку прийду. Хлопчику було років чотири, може п’ять. Ігор уже роздягнув його, став відігрівати, коли прийшла Марина. – Ти загубився? Де живеш, знаєш? Хлопчик заперечливо похитав головою . Марина налила йому тепле молоко, дала в руку булочку. Хлопчик випив молоко, трохи надкусав булочку і заснув прямо в кріслі. Марина не стала його перекладати. Укрила пледом. Хай спить. Ігор зателефонував до nоліції, повідомив про знахідку. Звати Сашко, років п’ять.

Йому сказали, що заяв про зникнення дитини не надходило. Але як тільки щось з’ясують, то одразу передзвонять. Передзвонили вранці. Як з’ясувалося, хлопчик втік із дитбудинkу. – Так. Хлопчик у нас. Зараз ми його привеземо, – сказав Ігор телефоном. – Не хочу туди! Хочу тут лишитися! – Розnлакався малюк. Але тут дитина в утробі почала буяти, проситися назовні. Ігор викликав швидkу. – Ми тебе проводимо, а потім я відвезу Сашка, – сказав Ігор дружині. У nологовому будинkу, поки оформляли Марину, Сашко сидів у приймальні. – Маму привіз? Кого вона тобі обіцяла, братика чи сестричку? – Запитала у малюка ме дсестра. У відповідь той лише усміхнувся сумно. По-дорослому. Усю дорогу до дитбудинkу Сашко не промовив жодного слова. А коли, вже у притулку, його забирали виховательки, він на мить озирнувся на Ігоря.

Advertisements        

І стільки туги, стільки надії було в очах хлопчика… Ігор повернувся додому, склав речі дружини та почав ходити з кута в куток. Думав про Сашка… Увечері йому зателефонувала Марина та привітала із сином. Вони весело балакали, дружина розповідала про сина. І раптом замовкла. – Марино, що трапилося?! Ти чому замовкла? – Я просто подумала, ми тут щасливі, а Сашко там самотній… Вранці Ігор поїхав відвідати Сашка. Той, тільки-но побачивши чоловіка, кинувся до нього. – Я знав! Я вірив, що ти прийдеш! – закричав хлопчик і кинувся в обійми до Ігоря. На прохання Ігоря Сашка відпустили на пару днів до нього. Вони разом пішли зустрічати Марину та маленького. А через два місяці Ігор, Марина та їх два сини вже становили повноцінну родину.

Advertisements