Аліна вирішила перед сином не подати вигляду, що їй nогано, адже вчора чоловік покинув їх. І тут пролунав дверний дзвінок. На порозі стояв дідусь Мороз.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Було 30 грудня. Аліна з тяжкими пакетами йшла додому. Вдома на неї чекав шестирічний син. Перед минулим Новим роком, напередодні свята, чоловік Аліни кинув її з сином і пішов до іншої жінки. Цей рік для Аліни був дуже важким. Їй було приkро за себе та за сина. Як можна було просто перед святом кинути дружину та сина. Минулий Новий рік вони провели удвох із сином і цей планували провести також. Цілий рік Аліна приділяла синові дуже багато уваги, адже батько їм не цікавився, а син завжди про нього питав.

Пролунав дзвінок у двері. Аліна пішла відкривати, хоч нікого не чекала. За дверима вона побачила Діда Мороза і згадала, що її мати хотіла зробити дитині сюрприз і покликала Діда Мороза. Вона радісно відчинила двері, він привітався і підійшов до дитини. Андрій розповів йому віршик, заспівав пісеньку про різдво, а потім запросив його зібрати конструктор. Аліна сказала, що Діду Морозу треба й до інших дітей йти, але він сказав, що поспішати йому більше нікуди і охоче погодився доnомогти дитині. Оскільки Андрій сказав, що знає, що під цим важким одягом звичайний добрий дядько і він може зняти одяг, Дід Мороз погодився. Вони збирали конструктор з 1000 деталей годин зо три, і Андрій заснув, навіть не дійшовши до ліжка.

Advertisements        

Коли Дід Мороз вийшов із кімнати Андрія, Аліна запропонувала нагодувати його. Він погодився. Вони добре посиділи, поговорили багато про що, у них було дуже багато спільних тем. Він працював інженером, але дуже любив дітей, іноді підробляв перед Новим роком. Олексію було дуже приємно проводити з Аліною час, і він запропонував зустріти разом Новий рік у нього на дачі. Раніше Аліна не погодилася б піти в гості до малознайомої людини, але Олексій здавався їй таким рідним. Цей Новий рік вони провели разом. Зрештою, як і наступний. Але наступного року Аліна вже була дружиною Олексія, і вони виховували Андрія вдвох.

Advertisements