Діма вже втомився від того, що його мама з сестрою вічно були на дієтах і вічно худі. Він вирішив, що візьме за дружину тільки пухку дівчину. І тут зустрів Олю.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мати Діми та старша сестра були вічно стурбовані своєю фігурою. Зараз сестрі було вже тридцять вісім, вона ніколи не була заміжня і нагадувала Дімі худого коня з вічно-голодним очима. Його це так дістало, що він завжди тягнувся до життєрадісних людей з добрим апетитом. І завжди мріяв, щоб його майбутня дружина відрізнялася від його матері та сестри. І він знайшов цю жінку! Її звали Ольга. Навіть ім’я її було м’яким, приємним і смачним, наче ароматне тістечко. Ні, Оля не була повною.

Але при зрості сто сімдесят три сантиметри вона мала 85 кілограмів. У неї була високі rруди, тонка талія, жіночні форми та ямочки на пухких щічках, які так і хотілося вщипнути. Все це привело Діму в невимовне захоплення, як тільки він її побачив. Якось увечері він завіз сестру до банку у справах. Він ходив по залі і чекав на сестру. Раптом до його слуху долинув сріблястий, як дзвоник сміх. Він був тихий, але такий заразливий, що Діма мимоволі посміхнувся. Діма не міг відвести око від дівчини. Дочекавшись закриття, він витяг з машини букет троянд і попрямував до дівчини. Напевно, обличчя в нього було таким розгубленим і смішним, що вона дзвінко засміялася, але троянди взяла.

Advertisements        

З того часу вони були нероз лучні. Буває таке в житті, коли ти зустрічаєш людину і розумієш – все це твоє і більше не потрібно нічого шукати. Так сталося у Діми з Олею. Він зробив їй пропозицію за місяць знайомства, і вона з радістю погодилася. Залишилось познайомитись із батьками. Батьки Олі зустріли його щедро накритим столом. Мамі він дуже сподобався. Батько поплескав по плечу, як старого знайомого, і повів на кухню. Він сказав, щоб Діма беріг доньку та любив. Потім вони довго сиділи за столом. Усі з апетитом їли, голосно сміялися, розповідаючи якісь кумедні випадки з життя. Дімі було дуже добре. За місяць вони зіграли велике весілля. Усі були дуже щасливі. Він узяв дружину за талію, і вони закружляли у вальсі. Гриміла музика, кругом були радісні обличчя.

Advertisements