Дідусь Стьопа переїхав з міста в село, і життя його колосально змінилося. А за рік він взагалі вирішив знову одружитися!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ця історія фактично доводить, що знайти щастя ніколи не пізно. Чотири роки тому в нашому селі з’явилася нова людина, що само по собі дивовижне явище. Взагалі, дідусь Степан був сільським за народ женням, але відразу після закінчення школи перебрався в місто, там же одружився, там же пройшла його молодість. Тільки діти вже давно виросли, а дружини не стало, занудьгував дід в міській квартирі, і діти куnили йому будинок на природі.

Односельці всі намагалися доnомогти дідусеві, хто чим міг. Його сусідка Ніна навіть пригощала його своїми кулінарними шедеврами. Життя в селі дуже сподобалося Степану, він прямо навіть весь помолодшав і підтягнувся. Люди жартували, що це турбота Ніни так вплинула. І ось після року сільського життя Степан вирішив, що йому пора одружуватися.

Advertisements        

Новина облетіла село і викликала сміх, але чоловік був як ніколи серйозно налаштований. Він зробив пропозицію своїй сусідці Ніні, а та взяла і погодилася. Всі в селі стали доnомагати готуватися до весілля. Свято зіграли веселе і дуաевне, з тих пір Степан і Ніна разом живуть і дуже люблять один одного. Добре, коли не потрібно зустрічати старість на самоті.

Advertisements