Через все це я змушена була залишити батьківщину. Обставини змусили розпочати нове життя у новій країні.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене дочка незабаром мала закінчити школу і треба було думати про її майбутнє. Батьківський обов’язок у такій ситуації став для мене найпріоритетнішим за все, що цілком природно, я вважаю. Я працювала на той момент уже кілька років ме дсестрою у поліkлініці та дуже любила свою роботу. Любов до людей та ме дичної науки привела мене до цієї професії.

Моя близька подруга запропонувала мене влаштувати на роботу у США. Я не довго думала, умови були дуже добрими. Там мене прийняли до травматологічного відділення, як асистентку ме дсестри. Наша система освіти дуже відрізняється від американської, з місцевим дипломом на роботу за професією влаштуватися майже неможливо.

Advertisements        

Але навіть у такому разі умови мене влаштовували. Незабаром, помітивши мою старанність, мене підвищили до медсестри. Оклад значно збільшився і з’явилася можливість забрати доньку до себе. За моєї відсутності вона тимчасово залишилася жити з бабусею. Зараз розбираюся з документами, щоби все організувати. Дуже сподіваюся, що в мене все вийде і минеться благополучно.

Advertisements