Коли після новосілля Слава пішов спати, а його наречена клопотала на кухні, Роман вирішив перевірити її і пішов слідом за нею на кухню.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

До Романа прийшов його найкращий друг Слава. Він почав розповідати про те, що незабаром готується зробити пропозицію своїй дівчині Христині. -Як, так швидkо? Ви ж зустрічаєтеся кілька місяців, може краще зачекати? -А чого чекати? Ми kохаємо одне одного і в нас все добре. -Але ти впевнений, що вона з тобою не через гроші? -Ну що ти таке кажеш, Христина найкраща дівчина. Роман все одно не довіряв Христині. Він запропонував другу перевірку. Роман не сумнівався у своїй зовнішності, знав, що дівчата від нього божеволіють. Він спробує підкотити до Христини, якщо вона пройде перевірку, то він сам буде свідком на їхньому весіллі.

– Я не знаю… якось це несправедливо стосовно Христини. -Ось побачиш, одна перевірка і я їй теж довірятиму, як і ти. Через деякий час Слава та Христина запросили друзів на новосілля. Все пройшло весело, молоді люди багато випили. Слава пішов відпочити та заснув. Решта гостей розходилася, і тут Роман зрозумів, що настала його година. Він чекав на Христину на кухні, запропонував їй свою доnомогу. Він постійно дивився на неї заkоханим поглядом, робив компліменти, намагався торкнутися рукою.

Advertisements        

-Ром, мені здається, що тобі час додому, ти перепив. -Ну чому? Христино, я ж бачу, як ти на мене дивишся? Ти не думала, що тобі дуже пощастило. Буде в тебе баrатий чоловік Слава та добрий kоханець я. -Ромо, піди, будь ласка. Ти не в собі. -Чому? Я ж розумію, що ти з себе скромну будуєш, але насправді знаю, яка ти. Христина психанула, відчинила двері і прямо вказала Роману, куди йому йти. Друг все зрозумів. Наступного дня Христина одразу розповіла Славі про те, що Рома до неї чіплявся. -Він все ж таки спробував перевірку свою. Христино, вибач, але мій друг дурний. Він не повіряв тобі, ось і перевірити вирішив. Але це не серйозно. Роман до тебе нічого не відчуває. -Ах це перевірка … тоді хочу сказати, що він її для мене не пройшов. Я не хочу, щоб у тебе були такі друзі. Тут у двері подзвонили. Христина відкрила, на порозі стояв кур’єр із квітами та запискою. Це було від Романа, він вибачався і бажав гарного весілля. Вже за місяць Роман стояв у РАГСі і тримав коробочку з обручками для Христини та Слави.

Advertisements