Переїхали ми до нової квартири, і покликали сусідів на новосілля. А наступного ранку до нас постукав дільничний і попросив свідоцтво про шлюб.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після весілля ми взяли житло в іпотеку. Вибрали квартиру ще до весілля. Поки в ній йшов ремонт, там бував тільки чоловік, який контролював усі процеси. Наші сусіди дивно дивилися на мого чоловіка і питали про його батьків, а потім про моїх, він лише посміхався. На наше новосілля ми їх покликали. Ми веселилися, а коли чоловік почав обіймати мене за талію і притягувати до себе, то помітили, що сусідам це зовсім неприємно і вони під приводом якогось важливого дзвінка пішли додому.

Ми з чоловіком не особливо звернули на це увагу, адже ми мали справжнє свято, яким ми планували насолодитися. Наступного дня ми планували довго спати, але о 8-й ранку до нас постукали. Я була здивована, але поплелася відчинити двері. На порозі стояли двоє співробітників nоліції. Здавалося, вони теж були здивовані, побачивши мене. – Доброго ранку. Покажіть нам свої документи та свідоцтво про шлюб. На той момент я вже почала прокидатися і постаралася швидkо знайти все необхідне і показати його співробітникам. Поки я шукала, чоловік вирішив поговорити з ними про те, що сталося, але ті нічого не хотіли пояснювати, доки не перевірять якусь інформацію.

Advertisements        

Після того, як вони побачили документи, вони подивилися на нас ще з більшим подивом. – Тепер ми можемо вам сказати, у чому була причина нашого візиту. Вчора нам на лінію прийшов дзвінок від ваших сусідів, що в їхньому будинку оселилася пара – дорослий чоловік та підліток. Ми з чоловіком не змогли стримати сміху, адже різниця у нашому віці 2 роки і зараз мені 24! Підлітком точно не назвеш! Просто все життя я була худорлявою, ношу коротку зачіску та одяг досить молодіжний. — Ось, бачиш, а я тобі казав, що час одягатися, як жінка, бо скоро з мене старі на вулиці вимагатимуть показати свідоцтво про шлюб! – сміявся мій kоханий.

Advertisements