Ангеліна покинула дитину з чоловіком і втекла, а чоловік тим часом одружився з іншою і створив міцну родину. І раптом kолишня дружина оголосилася.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Максим вважав себе щасливою людиною. Нещодавно він одружився з тією, яку дуже любив. Через дев’ять місяців світ з’явився хлопчик Матвій. Максим радів, що він став батьком. Але його радість тривала недовго. Коли хлопчику було півтора роки, Ангеліна пішла із сім’ї. Сталося все несподівано. Одного вечора чоловік повернувся додому і не застав дружину. З Матвієм грала сусідка, на яку Ангеліна залишила сина. На запитання, де дружина-сусідка відповіла, що не знає. Ангеліна просто попросила її посидіти з дитиною, доки Максим не повернеться з роботи. Спершу Максим спокійно відреагував на слова сусідки. Хто знає, можливо, у Ангеліни виникли термінові справи.

Він спробував зателефонувати до неї, але дружина не відповіла. Тільки вночі Ангеліна зателефонувала, сказавши, що вона більше до них не повернеться . Сина залишає із чоловіком. Максим тяжко переживав зра ду дружини. Добре, що хоч сусідка доnомагала. Вона щодня приходила, доглядала та грала з хлопчиком. Максим довго приходив до тями після зради дружини. Весь цей нелегкий час сусідка Галина була поруч. Згодом Матвій став називати її мамою. А вона не заперечувала. Жінка любила хлопця як рідну дитину. Так минуло два роки. Максим давно розірвав шлюб із Ангеліною. Він ніяк не міг наважитися зробити Галині пропозицію, боя вся, що та відмовить йому. А коли нарешті зважився, вона погодилася. Жінка дуже до них звикла. Та й з Матвієм у них склалися добрі стосунkи. Хлопець не пам’ятає рідну матір – Галина замінила йому маму.

Advertisements        

Невдовзі у них з’явився ще один син. Життя почало налагоджуватися. Хлопчики росли, а Максим із дружиною не могли ними насолодитися. Минуло десять років. Якось у їхні двері зателефонували. Галина пішла відчиняти. Перед нею стояла kолишня Максимова дружина. Ангеліна не очікувала побачити Галину. Хотіла пройти у квартиру, але Галина не дала. Нема чого їй тут бути. Ангеліна сказала, що живе її син, і вона хоче його бачити. Тоді за Галею з’явився Максим. Він сказав, що Матвій не знає такої тітки, і їй краще покинути їхню хату. Але Ангеліна стояла на своєму. Вона сказала, що розповість синові, хто його справжня мати. Максим не хотів її слухати. Зачинив перед kолишньою двері. Ангеліна кричала, вимагала nлатню за мовчання. Але чоловік і не думав цього робити. Обернувся, а ззаду стояв його син. Тоді Максим із Галиною завели сина на кухню і розповіли йому всю правду про його біологічну матір та про те, як вона з ним колись вчинила. – У мене є мама, – сказав Матвій, обійнявши Галину.

Advertisements