Лариса побачила чоловіка в машині з якоюсь брюнеткою, і вирішила для себе, що він їй зрад жує. З того дня все пішло на перекіс.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Лариса підозрювала, що її чоловік їй зрад жує. Вона не могла зрозуміти, в чому nроблема, адже вони були разом всього 6 років, Лариса постійно доглядала себе, намагалася гарною зустрічати чоловіка з роботи. Вони мають 5-річного сина, з яким чоловік любить проводити час. Але якось вона побачила, як у машину чоловікові сідає висока молоденька брюнетка. Лариса не сказала чоловікові, що бачила його з kоханкою. Думала, що в нього вистачить совісті все розповісти. Але чоловік мовчав.

І це дуже злило дружину. Вона починала з ним сварки на порожньому місці, а чоловік не розумів, у чому причина. Через це страждав і маленький син. Навіть на Новий рік він загадав у Діда Мороза, щоб його батьки перестали сва ритися. Якось чоловік поділився своїми неприємностями у сім’ї з другом. Тоді друг запропонував влаштувати для дружини романтичний вечір. Може, їй не вистачає уваги, і вона хоче відчути kолишню романтику. Чоловік спеціально відвів сина до мами, сам відпросився з роботи раніше.

Advertisements        

Вдома підлогу він посипав пелюстками троянд, запалив свічки і приготував на вечерю м’ясо за своїм рецептом. Коли Лариса прийшла, вона була так приємно здивована. А потім чоловік дістав гітару і почав грати для неї. Лариса розnлакалася від милоти. -Отже, ти мені не зрад жуєш? – Запитала дружина. -Що? Чого ти взагалі це взяла? -Я бачила тебе з якоюсь брюнеткою. -А так це нова дружина мого начальника. Вона запізнювалася на нараду, мені наказали її відвезти. Тобі треба було одразу мені все розповісти, тоді ми б і не сва рилися. Після того, як подружжя все обговорило, то прийшло до миру та злагоди. Бажання їхнього маленького сина виповнилося, більше мама з татом не сва рилися.

Advertisements