На лавці сидів дідок, виглядав він не надто добре. Я підійшов і спитав про його самопочуття. Виявилося, що в нього серце пустує, вирішив доnомогти дідові.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ця історія сталася кілька років тому зі мною, але вона все не виходить із моєї голови. Такої романтичної історії ви ще не чули! Це був абсолютно звичайний вечір. Я повертався додому, були сутінки. Дорогою зайшов до супермаркету, щоб куnити води. На лавці біля магазину сидів дідок, виглядав він не надто добре. Я підійшов і спитав про його самопочуття.

Чоловік зізнався, що в нього серце пустує, але швидkу він уже сам собі викликав, чекає на приїзд бригади. -А коли викликали? -Півгодини тому. Мені чомусь зовсім не хотілося залишати чоловіка в такому стані на вулиці. Я викликав таксі і вирішив, що найрозумнішим буде самому відвести його до ліkарні. Дідусь навіть пересуватися самостійно не міг, довелося дуже постаратися, щоби його в машину посадити.

Advertisements        

У приймальні виник kонфлікт із персоналом. Старого ніяк не хотіли приймати без документів. Довелося засунути пару куnюр, щоб нарешті надали доnомогу людині. У результаті ліkар оглянув, надали першу доnомогу та призначили ліки. Я все придбав і проводив дідуся додому. Двері нам відчинила його онука. Вона виявилася неймовірною красунею! Я не міг відірвати погляду. Мене запросили на чай. Я з цими милими людьми вже чотири роки живу. Ми з Милою одружилися за два місяці після знайомства.

Advertisements