Ми вирішили з сім’єю поїхати на дачу. Коли зайшли всередину, я зрозуміла, що там нещодавно хтось був. Вирішила уважніше все розглянути

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ніну та Олега не можна було назвати зразковою родиною. Вони одружилися просто тому, що так було правильно. Якийсь час вони зустрічалися, Ніна несподівано заваrітніла, і їхні батьки порадили відразу одружитися, щоб дитина наро дилася у шлюбі. Так вони й зробили. Спочатку все було не так nогано, Ніна була гарною господиньою, завжди чекала на чоловіка з гарячою вечерею. При цьому не забувала наводити красу. Жили вони спокійно, поки Олегу не набридло сімейне життя. – Мені треба хоч іноді виходити з дому та відпочивати від вас. Ніна суперечити йому не стала, і він щонеділі відходив кудись. Казав, що зустрічається із друзями.

Незабаром мав відбутися ювілей матері Олега, і вони вирішили зібратися на дачі. – Але ж ми з зими не були на дачі. Там, напевно, брудно. Давайте ми поїдемо туди на тиждень і добре приберемо, – запропонувала Ніна свекрухи. – Ти права. Давай ти за мною заїдеш і ми поїдемо туди. Куnимо продукти, наготуємо все до ювілею. А як же Олег залишиться сам? – Я йому приготую їжі на тиждень. Голодувати він не буде. І ось Ніна з сином та зі свекрухою поїхали на дачу. Свекруха одразу помітила, що на дачі хтось бував. – Може Олег із друзями приїжджав сюди. У неділю він відпочиває від родини та не буває вдома. – Як можна відпочивати від родини?

Advertisements        

Відпочивають разом із сім’єю, – здивувалася свекруха. Ніна через три дні поїхала до міста за продуктами та вирішила заскочити додому та взяти речі. Вже в коридорі вона зрозуміла, що хтось у домі є. Зайшовши до спальні, вона побачила чоловіка з … подругою свекрухи. Вони так були захоплені один одним, що навіть не помітили Ніну. У неї підкосилися ноги. До дачі вона ледве доїхала. – Ви знали про роман Олега з вашою подругою? – Запитала вона у свекрухи. – Про що ти говориш? Не може такого бути. – Я бачила все на власні очі. Поїхали вони до міста, і Світлана Анатоліївна одразу накинулася на сина. – Як ти міг проміняти молоду дружину на жінку мого віку? – Я сам вирішу з ким мені бути. Ніна зібрала свої речі та разом із сином переїхала до своїх батьків. Свій вибір Олег зробив.

Advertisements