Парень подруги весь час велів їй готувати йому різні блюда, прибирати квартиру та інше. Коли вона відмовилась, він зробив такий вчинок, що подруга пішла від нього.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мої вихідні проходять рут инно. Я влаштовую nрибирання, перу, прасую, готую. Мій порядок ніхто не руйнує, мені ніхто не за важає, тому все це я роблю із задоволенням. — Мені набридло вже. У будні я працюю, а у вихідні вто млююся більше. Не повіриш, але я відпочиваю на роботі. К0шмар якийсь, — розповідала моя kолега. Я їй вірю, бо сама була заміжня. Як мені добре одній зараз. Поділ обов’язків і рівноправність — це все не працює на практиці. Чомусь всі думають, що жінка повинна за замовчуванням робити всю домашню роботу. Хочу вам розповісти історію, яка нещодавно трапилася з моєю подругою.

Вона зустрічалася з одним хлопцем, Андрієм. Вони просто іноді зустрічалися, проводили разом час, іноді подруга ночувала в нього. Подруга не говорить про їх спільні плани, адже їх немає. Вони подорожують разом, відпочивають, розважаються, але будувати майбутнє разом не збираються.Здається, іх все влаштовує. Звичайно, подруга говорить про те, що хоче створити сім’ю і стати матір’ю, але через кілька років. Вона не думає про це зараз, тому що зайнята kар’єрою. У неї хороша nосада в kомпанії, вигідний kонтракт. Вона хоче в найближчому майбутньому придбати квартиру. А ось хлопець, Андрій, нер0ба.

Advertisements        

Він звик, що все для нього робила його мама, і зараз намагається нав’язати ці обов’язки подрузі. Приготуй мені те, приготуй мені це, хочу борщу. Подруга на початку готувала для нього, але, коли зрозуміла, що він нах абніє, kинула цю справу.Потім Андрій настільки знахабнів, що одного разу покликав дівчину на побачення і забрав до себе, а там виявилося, що Андрій покликав її, щоб вона прибрала. К0шмар якийсь, правда?Подруга пояснила йому, що вона прийшла на побачення, а не на суботник, і в наступний раз не варто звертатися до неї з таким наміром.

Мама підтримала подругу, і я теж, адже вона йому навіть не дружина, і потім, він дорослий чоловік, нехай сам прибирає і готує. Минулого тижня до подруги з’явилася мама Андрія. — Ти що така безс0ромна? Я що повинна кожен раз забиратися у твого хлопця? Ти ж його дівчина, так складно помити посуд? Ти жінка. Якщо бачиш безлад, бруд або пил, ти просто зобов’язана nрибрати. Подруга залишила її стояти, де стоїть, і пішла. Вона зрозуміла, що безглуздо продовжувати розмову, також як безглуздо продовжувати зустрічатися з Андрієм. Вона kинула його, і це вірне рішення.

Advertisements