Все своє життя вона жила так, як від неї чекали оточуючі. Але у 60 років вона зрозуміла, що життя одне і його варто проживати так, як хочеш.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вона була пізня дитина в інтелігентній сім’ї, тому на її плечах була величезна відповідальність. Батьки, які працювали викладачами в університеті, вимагали повної слухняності, бути круглою відмінницею і не відволікатися ні на що, крім уроків. Галя намагалася виправдовувати їхні надії.

На першому курсі у неї була взаємна симпатія з однокурсником, але коли хлопець запропонував їй зустрічатися, вона відкинула його почуття, бо знала, що батьки будуть nроти від носин у такому віку, Галя не відвідувала студентські вечірки, у неї практично не було друзів. Заміж вона вийшла лише у 27, за хлопця, якого порекомендували батьки.

Advertisements        

Людиною він був освіченою, але замкненою і нелюдимою. Вона наро дила Миколі двох дітей і дуже намагалася бути гарною господиною та дружиною, але здавалося, що її старання ніхто не цінує і не помічає, сприймаючи як належне. І ось їй 60, діти живуть закордоном, а чоловік переважно проводить час у друзів, але вимагав, щоб удома завжди був ідеальний порядок. Для всіх стало великою несподіванкою, що Галя у 60 вирішила подати на роз лучення та жити своїм життям.

Advertisements