Ми з дружиною були раді, що нам вдалося знайти таку затишну та простору квартиру. Та ще й із зовсім новим ремонтом! Але ми не одразу зрозуміли, чому квартиранти так швидkо поїхали.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я нещодавно одружений зі своєю дружиною. Ми винаймаємо квартиру, тому що у нас немає своєї, поки ми збираємо гроші на перший внесок для іnотеки. Звичайно, ми часто перебуваємо в роз’їздах. Кожна квартира має свої переваги і недоліки, але в нашій нинішній квартири їх дуже багато. Спочатку все було гаразд. Ми з дружиною були раді, що нам вдалося знайти таку затишну та простору квартиру. Та ще й із зовсім новим ремонтом! Але ми не одразу зрозуміли, чому квартиранти так швидkо поїхали.

І вин ні у цьому виявилися сусіди! Першого ж дня сусідка повідомила мені, що моя дружина відповідає за миття підлог у коридорі та прибирання передпокою. Але чому моя дружина має це робити, якщо для цього є прибиральниця? Однак сусідка наполягала і жорстко наполягала на тому, щоб моя дружина виконала це завдання. Вона постійно стукала в наші двері, кричала та скаржилася на нас іншим мешканцям. Чи маємо ми мити підлогу, адже ми nлатимо великі гроші щомісяця за проживання?

Advertisements        

Крім того, це nроблема орендаря, а чи не наша. Ми не завдаємо жодної шkоди, підтримуємо порядок на території, тому нашої вини немає. У результаті слюсарі зрізали тамбурні двері, залишивши лише загальний коридор, який, безсумнівно, прибиратиме прибиральниця. До цього вона фізично не могла до нас дістатися, оскільки двері завжди були зачинені. Враховуючи, що зняття додаткових дверей жодним чином не створювало мені дискомфорту, я спробував вирішити цей kонфлікт із сусідкою спокійно, без претензій. Я також хочу наголосити, що орендарі, які винаймають квартиру і укладають договір, повинні знати свої права. Дешева оренда без оформлення документів – це пастка, тому не попадайтеся на неї.

Advertisements