Так як Максим дуже любив дружину і дбав про неї, мужики з роботи його називали підкаблучником . Він вирішив подати на роз лучення, але незабаром пошkодував про це.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Дарина вийшла заміж за Максима з великого kохання. Вона не сумнівалася в тому, що вони разом до кінця життя, адже вони чудово підходять один одному. Спочатку їхній шлюб був просто чудовим. Щодня після роботи Максим поспішав додому, щоби більше часу провести з дружиною. Вона годувала його смачною вечерею, і вони разом сідали дивитись фільми.

Через три місяці все змінилося, бо мужики з роботи стали його дражнити підкаблучником. -Знову поспішаєш до дружини? Вона тобою командує! – сміялися вони. -Не правда! – Упевнений, що вона розпоряджається вашим сімейним бюджетом! Ти працюєш як осел, а вона витра чає все на себе! Тут Максим замислився. Даша справді часто куnувала речі собі. Він вирішив бути справжнім мужиком та виховати дружину. Після цього рішення він став грубим та егоїстичним. Даша не розуміла, чим зумовлені такі зміни.

Advertisements        

Вона терпіла неповажне ставлення до себе рік, а одного вечора келих терпіння урвався. Вона просто зібрала свої речі та поїхала жити до батьків. Тільки після цього Максим усвідомив, що чинив із дружиною несправедливо. Щодо витрат можна було просто поговорити, а на думку сторонніх взагалі не варто покладатися. Він намагався перед нею вибачитись, але Даша не захотіла прощати.

Advertisements