Все те прекрасне, що я думала про свою невістку, було зруйноване однією фразою. Якщо раніше вона справляла на мене враження милої дівчини, тепер вона показала, що вона розважлива.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нещодавно невістка заявила, що мій син має заслужити дітей, оскільки вона не збирається народ жувати їх просто так. Я гадки не мала, що для того, щоб наро дити дітей потрібно їх заслужити. Пройшло 5 років з того часу, як Володимир та Оля одружилися. Мій син має свою квартиру, яку йому залишила бабуся. Також у нього гарна робота та новий автомобіль. Олена також працює, але кар’єру за ці 5 років не зробила. Але якщо син і невістка всім задоволені, отже, так тому й бути. Можу сказати, що мої молоді добре живуть. Загалом у них все було добре, і моє серце тішилося за них. Тільки було питання, пов’язане з дітьми. Ми з чоловіком не тиснули на них із нашими онуками. Але останнім часом ця тема виникла спонтанно. Вони були у нас за вечерею, коли я повідомила новину про двоюрідну сестру Владика.

Вона та мій син збудували свої сім’ї в один рік. Але справи у її сім’ї йшли не дуже добре. Чоловік через ситуацію у світі став безробітним, а в них, окрім житлових nроблем, було двоє дітей. Вислухавши все, моя невістка заявила, що моя племінниця – дурниця , раз завела дітей із таким чоловіком. Я скривилася від цієї фрази, але невістка nродовжувала. Невістка заявила, що Володимир ще не обзавівся дітьми, бо не заслужив. Ми з чоловіком обоє були страաенно здивовані, а син насупився. Чоловік запитав, чим заслуговують на дітей. Оля почала загинати пальці, розповідаючи, що треба робити. Виявилося, що чоловік має подарувати їй будинок, машину, возити її на різні курорти, щоб вона набралася сил для пологів, підстрахувати її на час ваռітності, забезпечити подушку безпеки.

Advertisements        

Вона також не повин на випрошувати у чоловіка гроші на свої потреби; натомість вона повин на просто зняти їх зі свого рахунку. Мій чоловік запитав: – То є квартира? Невістка м’яко пояснила, що вона не має жодного відношення до цього майна, оскільки воно належить її чоловікові. Чи доведеться їй йти до своїх батьків, якщо вони роз лучаться? Вона не згодна на це. Вона дасть згоду на народ ження дитини, коли її чоловік виконає її вимоги. Тоді він буде гідний спадкоємця. У деяких виnадках я можу погодитися з невісткою. Перед вагітністю найкраще мандрувати, добре відпочивши. Однак я маю багато запитань щодо всього іншого. Як би абсурдно це не здавалося, але складається враження, що вони не сім’я, і що мій син nлатить Олі за послуги з народ ження та виховання дітей. Мої стосунkи з невісткою справді стали гіршими. Вона поводилася і думала зовсім не так, як я очікувала. Збоку здається , що вона найбільше хоче скористатися моїм сином, отримати роз лучення, а потім залишити собі дім та гроші. Судячи з обличчя Володимира, він, швидше за все, знайомий із цією темою і вже чув ці думки від дружини. У мене лише одне запитання: чому він ще не роз лучився з нею?

Advertisements