Доля зіграла злий жарт зі мною і з моєю сестрою. Справа в тому, що ми з сестрою – повні nротилежності. Долі у нас ніби склалися навпаки. Мені іноді здається, що ми просто переплутали життя і живемо долею один одного.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Доля зіграла злий жарт зі мною і з моєю сестрою. Справа в тому, що ми з сестрою – повні протилежності. Мій зріст – 160 см. У мене короткі, тонкі ноги, великий розмір rрудей і чималий живіт, який ні під який одяг не сховати. Обличчам я теж, м’яко кажучи, не вийшла. Ось моя старша сестра, Катя, просто моделька, і я це говорю не як її сестра. Катя довгонога красуня з гармонійними формами, красивим обличчям і красивим густим кучерявим волоссям.

У мене з дитинства пішли комплекси з приводу зовнішності через свій ще більш неповний вигляд на тлі сестри. Ось долі у нас ніби склалися навпаки. Мені іноді здається, що ми просто переплутали життя і живемо долею один одного. Я вже в універі зустріла своє kохання і вийшла за нього після закінчення, а у Каті все було менш барвисто.

Advertisements        

Ніхто не хотів розглянути її душу за чудовою зовнішністю, а хто хотів – со ромився навіть знайомитись з такою фіфою. Як би ми не намагалися зіпсувати зовнішність сестри, вона той випадок, коли навіть мішок картоплі на ній виглядає виграшно. Ось так несправедливо у Каті все склалося.

Advertisements