З чоловіком Василем ми швидше за все розійдемося. Все це з через те, що нещодавно він заявив, що хоче віддати квартиру комусь. Коли я дізналася, кому він хоче подарувати квартиру, я була в жа ху.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Так сталося, що з’явилася його донька від першого шлюбу і все вимагає віддати їй, Вася її слухається і зовсім забуває про нашу спільну дитину. Почну по порядку. Вася ще по молодості одружився з якоюсь дівчиною тільки тому, що вона від нього була вагітна. Весілля зіграли на 8-му місяці ваrітності. Вона наро дила доньку, але їхнє сімейне життя зовсім не склалося. Адже kохання між ними ніякого не було. Вася втік від сім’ї, але nлатив алі менти. Незабаром його kолишня дружина знайшла собі другого чоловіка, дитину залишила матері, а сама поїхала за кордон.

З донькою Вася не спілкувався, лише перекладав алі менти kолишній тещі. А потім як зустрів мене, у мене було велике kохання, я теж наро дила йому доньку. Мати Василя дуже любила мою доньку, з онуки буквально порошинки здувала. Вона завжди казала, що її квартира дістанеться онучці. Але ось свекрухи не стало, офіційно квартира належить Васі, але ми всі розуміли, що як тільки дочка школу закінчить, то переїде туди. Але ось з’явилася старша чоловікова дочка. Виявляється, вона вже встигла вийти заміж, наро дити дитину і роз лучитися.

Advertisements        

Мати її приймати з причепом не має наміру, жити їй ніде, прийшла просити доnомогу у батька, якого навіть не знає. Спочатку Вася винаймав їй квартиру, поки дочка не знайде роботи. Але потім вона почала маніпулювати, заговорювати Васі зуби, мовляв вона почувається втраченою та кинутою. У Васі совість прокинулася, він відчув сильну прови ну за те, що не був із дочкою усі ці роки. Він вирішив, що віддасть їй квартиру своєї матері. Я тут не зрозуміла, а що дістанеться нашій дочці. Адже обіцяли віддати їй квартиру. Але Вася каже, що першій дочці квартира потрібніша. Все ж таки вона з дитиною.

Advertisements