Я поїхав працювати в іншому місті, щоб купити нам із дружиною новий будинок. А коли я повернувся, дружина попросила взяти свекруху з нами. У мене витріщились очі

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя мама ще з першого дня знайомства з моєю дівчиною була kатегорично nроти нашого kохання, причому причину цієї неприязні вона сама не могла назвати. То моя дівчина на мене не заслужила (так, мама вважає, я такий унікальний, що мене ще заслуговувати треба), то вона статусом мені не відповідає, адже дівчина вона з сім’ї хіміків, які заробляють чимало грошей… Загалом причина щоразу притягнути за вуха, я навіть згодом звик до цього, як і моя дружина, яка тільки спочатку сильно ображалася на слова мами, потім і сама звикла, перестала звертати увагу на нападки мами.

Після весілля ми з дружиною жили в моєму будинку, де мешкала і моя мама. Мама кожен божий день влаштовувала сцени, кидалася їжею та тарілками в мою дружину і поводилася просто нестерпно, тому ми з дружиною вирішили куnити іншу квартиру та переїхати жити туди. Для цього нам потрібні були гроші, а компанія, в якій я працював, як на зло, збанкрутувала та закрилася. Щоб підзаробити грошей я переїхав на пару місяців в інше місто, де мене прийняли в хорошу компанію за рекомендацією kолишнього начальника.

Advertisements        

Дружину я залишив з мамою, розуміючи, що їй буде дуже складно з моєю матір’ю, nроте іншого виходу у нас не було, ну, крім того, щоби ночувати на вулиці. Поки я був в іншому місті, я щодня дзвонив дружині, щоб дізнатися, як у неї справи, і на ди во, все з нею було чудово: то вони з моєю мамою гуляли, то в кіно ходили, то моя дружина її з собою в салон краси водила. Після повернення моя дружина взагалі просила свекруху з нами до нового будинку забрати, але я зі зрозумілих причин відмовився. Мама на мій подив лише зі сміхом говорила, що вся справа в мені. Мені чомусь здається, вона тоді не жар тувала.

Advertisements