Марія довго не могла повірити чуткам, що чоловік у неї гуляє, доки все не підтвердилося. Але й тоді був дуже важливий момент, що не давав їй роз лучитися

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Марія і Степан з великого kохання одружилися. Вони разом чудово виглядали. Відразу після весілля Марія заваrітніла, народився красень синок, а ще через два роки красуня донька. Жили вони, як усі, на життя не сkаржилися. Тільки ось у Степана була одна велика nроблема – він був великим любителем жінок. Не міг жодну спідницю повз себе пропустити.

При цьому він був добрим сім’янином, дружину та дітей увагою не обділяв. Він був з тих чоловіків, які не гребують робити справи по дому, ходити на батьківські збори, багато часу проводити з дітьми. Спостерігаючи, який Степан сімейний, жінка не могла повірити, що він гуляє. При цьому багато хто про це говорив їй. В окрузі Степан миготів то з однією, то з іншою жінкою.

Advertisements        

Зрештою Марія зрозуміла, що це не просто чутки. Зрозуміло, це її дуже засмутило. Багато сліз вона пролила. Коли вона поділилася своїми переживаннями зі свекрухою, та порадила їй просто заплющувати очі, щоб зберегти шлюб. – Батько його такий самий, але я вирішила вчинити мудро, чоловіки вони такі, не варто на цьому акцентувати увагу. Натомість у тебе завжди буде сім’я, ти ніколи не будеш сама. Жінка вирішила наслідувати пораді свекрухи.

Advertisements