Сусідка відривається, поки чоловік у рейсі, а потім будує із себе тихоню. Я вже не можу терпіти це і вирішила покарати зухвалицю.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я зараз стою перед вибором. Або мені зруйнувати сім’ю, але отримати спокій, або nродовжувати і далі мовчати, але при цьому буде гірше тільки мені. Вся річ у моїх сусідах. Сусід Іван працює далекобійником, тож півмісяця його немає вдома, він на рейсі. Нещодавно Іван одружився, я була за нього рада, бо мужик він добрий, дружину знайшов тиху та спокійну. Поки Іван був дома дружини було не чути і не видно. Але як тільки він поїхав, того ж вечора почалася вечірка. Вперше я не стала піднімати сkандалу, може, у неї якесь свято було чи ще щось.

Але свята такого типу повторювалися у неї щодня, до приїзду Вані. Як тільки чоловік удома, то дружина спокійна.  Варто йому виїхати, як вона знову починає свої веселощі. Я б не звернула на це особливої уваги, але тільки крім дуже гучної музики, від якої я навіть свого голосу вдома не чую, йде нічне nродовження. Я не стверджую, що дружина Вані йому зрад жує, може це хтось із її гостей.\ Але все ж таки дуже неприємно таке чути щоночі. Я вже намагалася поговорити із сусідкою. Але коли я приходжу до неї додому, вона постійно в нетверезому стані. Я їй говорю, але таке відчуття, що до неї нічого не доходить. Ось чекаю на чоловіка сусідки, коли Іван швидше повернеться додому, тоді цей безлад припиниться. Чекаю на Ваню більше, ніж його дружина і думаю, чи варто йому все розповісти. Якби мене це не стосувалося, то я мовчала б. Але так як її шум мене дратує, я неодноразово її попереджала і докази на телефоні у мене є, можливо, треба розповісти.

Advertisements        
Advertisements