Коли я виходила заміж, то не думала, що сестра чоловіка може перешkодити нам, адже їй було всього 10. Але через 5 років усе почалося

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мій чоловік ріс у багатодітній сім’ї, він – найстарший. У нього є 2 молодших брата та сестра. Його мама дуже хотіла доньку, і народ жувала доти, доки не досягла своєї мети. Коли я вибирала Олега як супутника життя, думала, що старший брат – це найвідповідальніший із сім’ї, адже на ньому з дитинства мала лежати відповідальність. Але у його історії був один важливий момент. Справа в тому, що зіркою сімейства мого чоловіка була сестра Поліна. Мати з дитинства привчала своїх синів, що вони повин ні ставитись до своєї сестрички як до принцеси. Коли ми зіграли весілля, Поліні було 10 років. Тому труднощі почалися через 5 років, коли дівчинці стукнуло 15 років.

Поліна могла посеред ночі зателефонувати до свого брата і повідомити, що в неї там якісь проблеми. І Олег був змушений вставати з ліжка та їхати рятувати свою сестру. Коли дівчина зібралася заміж, всі витра ти на організацію весілля знову лягли на плечі мого чоловіка. Свекруха жила в троячки, і Поліна теж все життя прожила там. Але коли одружилася, вирішила, що жити вони з чоловіком будуть окремо. Зняли житло. Невдовзі наро дили дитину, потім ще двох. І тепер ми мали справу ще й з мамою, якій мають уже абсолютно все. На одній із сімейних вечерь Поліна та її мама вирішили, що доглядати матір у старості повинен старший син, тобто. мій Олег.

Advertisements        

І найабсурдніше в цій історії те, що мій чоловік не має нічого nроти. Невже? Ми живемо у двійці, у нас дитина. Плюс до всього, квартиру подарували мої батьки, але свекруха чомусь вважає, що якщо її син прожив тут більше 20 років, то вже є повноправним власником. А потім я дізналася, що реально ховалася за її намірами: вона вирішила віддати свою троячку Поліні з чоловіком! Найдивовижніше, що Олег не розуміє, чому я nроти всього цього? Син же все одно скоро навчатиметься за кордоном. В одній кімнаті, мовляв, житимемо ми, а кімнату нашого сина віддамо його мамі! Та невже? Усі без мене вирішили? -Якщо ваша Поліна не в змозі nлатити за своє житло, нехай тоді перебирається до твоїх батьків. У них троячка, всі помістяться. Олег дуже хороша людина, але якщо він nродовжуватиме поводитися як йолоп – то, швидше за все, я подам на роз лучення.

Advertisements