Так як чоловік сестри на дух не переносив моїх батьків, вони майже не зустрічалися із сім’єю сестри. Але коли настав день народ ження сестри, їм все ж таки довелося.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Для мене мої батьки завжди були найголовнішою опорою та підтримкою, протягом усього життя, у будь-яких ситуаціях, чи то навчання, чи щось серйозніше. Мені реально дуже пощастило з ними, якби не вони я зараз не досягла б нічого, і мені завжди здавалося, що я їх не ціную, але вони мені говорили, що це їхній обов’язок: захищати мене від усього і доnомагати у всьому, тому і пишаюся ними. Навіть коли в мене з’явився чоловік, він все одно не зміг зрівнятися своею турботою з батьками, ніхто не міг з ними зрівнятися.

Щоб ви розуміли, наскільки батьки мене люблять, ось вам одна історія з мого життя, яку я все ще згадую з усмішкою, але тоді було зовсім не до усмішок. Справа в тому, що чоловік моєї сестри людина просто нестерпна, особливо коли це стосується стосунkів зі мною та моїми батьками, але мою сестру він любить щиро. Ще з дня знайомства у них просто не виходило вибудувати нормальні стосунkи, тому, щоб не псувати те, що вже є, мої батьки майже не спілкувалися з сім’єю сестри, але все ж через день народ ження моєї сестри їм просто довелося зустрітися.

Advertisements        

Коли моя мама говорила з чоловіком сестри на кухні, у них зав’язалася словесна суперечка, в ході якої той ляпнув, що її дочка, тобто я, дуже часто любить перестрибувати з мужика на мужика. При цьому роз лучилася я тільки з одним чоловіком, вийшла заміж за іншого, та й усе, але той усе перебільшив так, ніби я якась дівчина найлегшої поведінки. У підсумку все закінчилося тим, що за свої слова бід ний мужик отримав від мого батька кулаком прямо в око, і вибачаться вже йому не довелося… натомість у нього з’явився нехилий фінгал, який пройшов лише за кілька тижнів.

Advertisements