Циганка мені сказала, що під час весілля мені подарували розірвану куnюру, щоб роз лучити нас. Я поспішила додому та подивилася відеозапис весілля.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось ми з подругою гуляли парком, коли до нас несподівано підбігла циганка. Подруга зніяковіла і спробувала відтягнути мене убік, але моя цікавість чомусь взяла нагору. Я простягла циганці долоню, і та сказала: -Ти дуже хороша, всім доnомагаєш. Але про себе не думаєш. Пла че твоя душа… У цей момент я нічого не думала, оскільки загальними фразами можна підчепити будь-кого, але потім я почула таке: -Не звинувачуй себе: ти зробила все, що могла. Ні ти, ні чоловік не вин ні в тому, що розлюбили один одного.

Все почалося на весіллі. Одна з родичок заздрила вашому щастю, тому подарувала розірвану куnюру. Вона зробила так, щоб роз лучити вас. У цей момент у мене почали тремтіти руки. Подруга нічого не розуміла, але я віддала циганці гроші та підійшла до подруги. Я була здивована. Адже я чудово пам’ятаю цей випадок: ми з чоловіком ще довго сміялися. Повернувшись додому, я почала шукати флешку, на якій був відеозапис нашого весілля. Дуже вже хотіла дізнатися, хто міг з нами так вчинити. Які ж ми всі були щасливі!

Advertisements        

Я переглядала запис, і на очах наверталися сльо зи. Адже все це було 12 років тому. Перемотувала довго, доки не дійшла до моменту вручення подарунків. Уважно дивилася на кошик, у який кидали гроші – і побачила: молодша сестра чоловіка кинула обірвану куnюру! На момент нашого весілля вона мала трьох дітей, і все від різних чоловіків. І заміжня вона ніколи не була… В очах аж потемніло. З одного боку, це було 12 років тому, але з іншого – стало настільки важко, що я вnaла на ліжко без сил. Адже якби не циганка, я все життя звинувачувала б себе в тому, що не змогла зберегти наш шлюб. Адже я досі спілкувалася з родичами чоловіка. Все більше не буду. Тепер у моєму житті мені цікава лише одна людина – мій син…

Advertisements