Мама розповіла мені про своїх нових сусідів, але вони здалися мені підозрілими. Я поїхала з’ясувати все сама і ошелешилася

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя мама живе у сусідньому місті. Як би я не намагалася її вмовити переїхати до мене, вона все відмовляється. Каже, що тут більшу частину життя прожила, тут їй зручно та комфортно. Я не стала її примушувати. Поки що сама може до магазину дійти – нехай там живе. Але щойно погано стане, то точно до себе ближче перевезу. Моя мати ще підробляє репетитором мови, їй майже 80 років. Репетиторствує вона не через гроші, їй просто подобається. Все, що стосується фі нансів, я маму повністю забезпечую.

Завжди оnлачую її комуналку, купую усі ліки та продукти. Ті гроші, що мама сама заробляє чи пенсію отримує – вона витрачає, куди хоче, не замислюючись. Мені спокійно, що з мамою все добре, але про всяк виnадок дзвоню їй через день. Ремонт будинку у мами залишився з 80-х. Вона не дозволяє мені зробити новий, каже, що їй дуже подобається, про молодість нагадує. І ось нещодавно мама сказала, що в неї з’явилися дуже добрі сусіди. Спочатку вони трохи затопили, на стелі утворилася велика пляма. Сусіди сказали, що все виправлять. І реально все виправили власним коштом, плюс ще тортик куnили. Моя мама почала з ними ближче спілкуватися, вони її щодня відвідували, щось із гостинців приносили.

Advertisements        

Мені здалося, що така увага надто підозріла. Якось приїхала я до мами без попередження. І ось у двері стукають, я відчиняю, а на порозі сусіди. По їхньому обличчю відразу було зрозуміло, що вони здивовані, мою маму втра тили. Якось на вулиці мене наздогнала дружина сусіда і сказала: -Що пригрілася у бабки у квартирі? Так і знай, тобі її не бачити. Ми вже півроку до неї в довіру проштовхуємось, а тепер ти тут з’явилася. -Ви хочете сказати, що зможете забрати квартиру у моєї мами? -Мами … так вона ваша мати, ми думали, що вона самотня. Тут пазл зійшовся. Сусіди спеціально доглядали так стареньку, сподіваючись, що вона рано чи пізно на них все перепише – але не вдалося.

Advertisements