Вирішила зробити молодим приємне, і доки була у відпустці, то приходила додому до сина, і готувала для нього з невісткою всякої смакоти. Але.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене є одна nроблема, з якою, сподіваюся, впораюся скоро. Справа в моїй невістці. Так, знаю, що історій типу «Свекруха nроти невістки» — хоч греблю гати, але я не можу сказати, що між нами є якась ворожнеча… просто дрібні непорозуміння, які привели до чогось серйозного. А ось ось, у чому. Коли син із невісткою куnили собі квартиру недалеко від нас, я одразу попросила собі теж ключі, а то мало, що може статися.

Нині я у відпустці, а діти працюють. Щоб якось полегшити їм завдання, я щодня йду до них, коли їх немає вдома, готую їм їжу: пиріжки з м’ясом та сиром, салати, супи, макарошки по-флотськи – все, що син любить, коротше кажучи. Коли їжа на день готова, я приступаю до збирання, бо моя невістка з прибиранням не дружить. Ось скажіть, що може бути краще за те, щоб прийти додому і насолоджуватися всім готовим? Хочеш їсти – їжі море, забиратися не потрібно, все лежить на своїх місцях, скрізь порядок та чистота.

Advertisements        

Ось я була б не nроти таких щоденних сюрпризів, але моїй невістці все не подобається. Вона не їсть мою їжу. Їй, бачите, не хочеться поглинати стільки жиру та простих вуглеводів, як вона виражається. Невістка постійно косо на мене дивиться … приходить з роботи, ріже собі різні трави, мовляв, салат готує собі, і сидить собі насолоджується корисною їжею. Я не розумію, невже їй справді нічого з приготовленого мною не подобається? Мені вже стає приkро від такого ставлення до себе, якщо чесно.

Advertisements