Я відчувала, що моя найкраща подруга, яка живе навпроти нашої квартири, щось приховує від усіх. Я вирішила постежити та з’ясувати все. Почала помічати, що кожен день у неї буває дивний гість.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ліза похмуро сиділа за столом, мама наливала їй чай і помітила, що дочка не має настрою. -Лизонька, що трапилося? Щось Діни давно не видно, посварилися чи що? -Ні, просто тепер у неї інші інтереси, роман у Діни стався. -Як це так, у твоєї найкращої подруги хлопець, вона живе навпроти нас, а я жодного разу його не бачила. -Я сама-то його тільки один раз побачила, він нижче Діни на 30 см, так ще й старше за неї. -А Мама Діни в курсі? Вони що живуть разом? -Він у неї у квартирі оселився, про те, що вони разом ніхто не знає. -А чому така конспірація, є що приховувати?

Ліза розповіла, що цей чоловік забирає Діну з навчання та роботи на машині, якщо їм потрібно до магазину, то вони їдуть до найдальшого супермаркету, щоб не зустріти нікого зі знайомих. Додому вони заходять по черзі. Спочатку Діна, а за півгодини сам чоловік, до того ж – ніхто з сусідів його досі не бачив. Якось Діна забігла до Лізи за маслинами, вирішила якийсь цікавий салат зробити. -Діна, мене лякає те, що мама нічого не знає … чому ви ховаєтеся? – Запитала мама Лізи.

Advertisements        

– Якщо мама дізнається, то все зіпсує, ви ж її знаєте. А ховаємося, бо не хочемо афішувати наші стосунки. Він у мене з найвищих популярних кіл, тому не хоче, щоб хтось про його особисте життя знав. -Точно все нормально, а як же ви потім ваші стосунки узаконювати будете? -Про це поки що не думали, та й не час. Головне , що з ним я почуваюся саме тією, ким хочу бути. З ним так легко та спокійно. Але через рік, за який мама Лізи так жодного разу і не побачила коханого Діни, пара все-таки розлучилася. Причини ніхто не знає, як чоловік з’явився раптово, так і загадково зник.

Advertisements