Мені здавалося, що в мене ідеальна сім’я, поки одного разу не побачила свого батька з вікна автобуса – у потоці машин я помітила татову машину, а там поряд з ним незнайому молоду жінку.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене була чудова родина. Батько був знаменитим ліkарем, добився багатьох успіхів у своїй кар’єрі. Мама ж в’язала та шила гарні іграшки, іноді навіть колекційні, і продавала їх. Але нещодавно я дізналася про те, що перевернуло мій світ. Виявилося, тато зрадив мамі. Те, що в їхніх стосунkах щось не так, я помітила на другому курсі. Прямих доказів у мене не було, тому я мовчала, а мама нічого не помічала, будучи з головою зануреною у своє мистецтво. Якось я їхала на навчання автобусом.

На одному із поворотів водій зупинився, щоб пропустити потік машин. Саме в цьому потоці я помітила татову машину, а на пасажирському сидінні – якусь жінку років 35-ти. Я знову промовчала, але того дня моє ставлення до тата різко змінилося. Перестала дарувати йому подарунки, не брала грошей. На День Святого Валентина ми з моїм хлопцем були у ресторані. Здивування і обурення моєму не було межі, коли за далеким столиком я помітила батька в компанії тієї особи з машини. Тоді я вирішила, що треба діяти. Встала зі свого столика я попрямувала до них. Батько помітив мене першим, але не розгубився.

Advertisements        

З усмішкою на обличчі він привітався зі мною, познайомив із жінкою і сказав, що це колега – вони обговорюють важливе питання, яке їм доручив завідувач відділення. Вдавши, що повірила, я повернулася до свого хлопця, але думки не залишали мене весь вечір. Наступного ранку я пішла до ліkарні, щоб поговорити з цією жінкою. Ні в коридорі, ні в палатах її не знайшла. Пішла до батька, сіла навпроти і наказала все розповісти. Він зізнався, що збрехав мені, що та жінка тут не працює, і що в них романтичні стосунkи. Батько запевнив, що уникати від мами нікуди не збирається, просто вона стала нудною, цілий день працює, не приділяє йому часу. Тепер я не знаю, як краще вчинити? Мамі розповісти я не зможу, але й дивитися на батька kолишніми очима мені вже ніколи не вийде.

Advertisements