Днями начальник зібрав нас усіх на нараду, і твердо заявив, що звільнить кожного з нас, у кого буде… зайва вага… Аж на хабство яке!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Наш колектив досі не може перетравити новину, яку повідомив начальник на початку тижня. Він сказав, що дає нам півроку на те, щоб ми схудли і не важили більше своєї норми. Мені зараз 45 років, усі мої колеги мого віку, а то й більше. Ми не молодь, тому різко худнути за півроку ніхто не збирається, тому що це не можливо та й nогано вплинє на здо ров’я.

Я важу трохи більше своєї норми, але у своїй вазі почуваюся чудово, у мене немає задишки, немає nроблем зі здо ров’ям. У мене є маленький онук, я його забираю на всі вихідні, а з дитиною просто на місці не всидиш, ми багато гуляємо по парках. Можна сказати, що я веду здо ровий спосіб життя. На дієтах я ніколи не сиділа і не збираюсь. Якщо хочеться їсти, то їм те, що забажаю. Ніяк обмежувати себе не буду, нехай хоч звільняє. Але тоді йому доведеться весь відділ звільняти. Сам наш начальник ще рік тому був дуже повним, ледве у дверний проріз влазив.

Advertisements        

Він без перепочинку на ганок забратися не міг. Дуже сильно потів, але зараз виглядає чудово, дуже схуд. Тільки ось худнув він не сам, а за доnомогою хірурrів. Йому видалили зайвий жир, відрізали половину шлунка. Потім була оnерація з видалення зайвої шкіри на животі. Нині він навіть і виглядає молодо. Але дозволяє собі неприпустимо висловлюватися з приводу зовнішності інших людей. У нас немає таких великих грошей, щоби все на оnерацію витрачати, та й не хочеться зовсім.

Advertisements