Замовила торт у відомого у мережі кондитеру. Але те, що я побачила вже вдома, відкривши коробку від торта, у житті не забуду

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я собі на День Народження замовила торт у знайомої. Має сторінку в Інстаграм, де вона викладає фото своїх виробів. Туди я їй і написала за пару тижнів до свята. Галина відповіла, що готова прийняти замовлення. Я описала їй, що хочу отримати з якою начинкою, з якими прикрасами. З виставлених зразків вибрала дизайн. Вона через день відписала мені калькуляцію і попросила п’ятдесятивідсоткову передоплату. За два дні я ще раз нагадала про себе. Галина відповіла, що чудово пам’ятає про замовлення, і за день до свята розпочне роботу, а вранці, годині до десятої, попередньо зателефонувавши, я можу приїхати, забрати замовлення.

В обговорений час я зателефонувала Галині. Вона не відповіла. Я продовжувала дзвонити, і години через дві вона відповіла. До цього часу я вже добряче рознервувалась. Мене завжди вибивають із колії непередбачені обставини. Галина відразу ж почала з вибачення, розповіла про форс-мажор, її сусіди залили, і потім тільки повідомила, що замовлення готове і я можу приїхати і забрати торт. Я відразу викликала таксі і помчала до неї. У мене було багато заплановано на цей день, тому поспішала. Таксиста попросила почекати, сама пішла до Галині, розплатилася і забрала торт у коробці. Чи не перевіривши замовлення на місці. Те, що я зробила дурість, я зрозуміла вдома.

Advertisements        

Щойно відкрила коробку. Від побаченого мені захотілося заnлакати. Торт був зроблений аби як. І не той, що я замовляла. Цілком його на стіл ставити було со ромно. Вирішила подавати порційно. Розрізаним. І тут з’ясувалося, що ні горішків, ні вишень у торті нема. Благо хоч виявився смачним. На мене, так вона забула про моє замовлення і зварганила те, за принципом “аби було”. Після виходу гостей я вирішила написати рекламацію на її сторінці. Але ця тварюка вже всюди заблокувала мене. Люди обов’язково перевіряйте замовлений виріб на місці. Щоб не нарватися на таких “майстринь”.

Advertisements