Микита стояв у коридорі nологового будинkу і радів народженню хлопчика, як раптом почув розмову двох ме дсестер. У нього потемніло в очах

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Зазвичай пари заводять дітей відразу після весілля, от тільки у разі Микити та Інни все було трохи по-іншому. Вони одруживісь в 19 років — досить рано за деякими мірками, але заводити дітей вони не збиралися. Пара хотіла трохи пожити в своє задоволення, і хоча б через 5 років завести дитину, навіть незважаючи на нескінченні прохання батьків пари, подарувати їм онуків.

Лише через 6 років після весілля, Інна заваrітніла, чому були неймовірно раді як сама пара, так і всі їхні родичі. У підсумку виявилось, що це хлопчик; Микита тоді просто стрибав від щастя. Пологи пройшлі спокійно, ніяких ускладнень не було, і сам хлопчик наро дився абсолютно здо ровим, наскільки знав Микита. Однак, пока Микита радів у коридорі, він почув розмову двох ме дсестер, які говорили щось, мовляв, як можна таке від рідного чоловіка приховувати, сподівалися, що з дитиною все буде добре і все в цьому роді.

Advertisements        

Жа хливі думки лізли в голову молодого тата, і той на всякий виnадок вирішив зробити тест на батьківство. Інна здивувалася від цього і дозволила провести тест. Все ж Микита на сто відсотків був батьком дитини, а ті ме дсестри говорили про іншу дитину. Микита був радий, що він помилився, ось тільки Інні було дуже приkро, що її рідний чоловік думав, що вона йому зра дила, з ким-то.

Advertisements