Сусіди заявили, що якщо kури ходять по нашій ділянці, це лише наша проблема. Ось тоді і я вирішила привезти до нас батьківську собаку

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Між нашою ділянкою і ділянкою сусідів у свій час стояв паркан. Ми в цей час добре витра тилися на будівництво будинку, тому подумали, що паркан почекає. Але це було великою помилкою. Одного разу сусіди вирішили демонтувати свій старий паркан і з цього дня у нас немає спокою. Справа в тому, що вони заводять курей. І якщо до цього нам заважав тільки крик півня зранку, то зараз по нашій дільниці ходили kури. Вони всі клумби розкопали, всі мої квіти зіпсували. Ми з чоловіком вирішили відкладати гроші на спорудження паркану, але треба було почекати деякий час. Гроші на деревах не ростуть. Вирішили звернутися до сусідів, попросити тримати своїх kурей в якомусь загоні.

І як ви думаєте, що вони нам відповіли? Вони заявили, что це не їх nроблема (St/KQ). Якщо нам не подобаєтся, то ми можемо побудувати паркан. Тоді і претензій не буде. Ми самі здогадувалися про це, як я раніше відзначила, на даний момент можливості не було. Потрібно було почекати деякий час. Тоді я почала шукати інший вихід з цієї ситуації. Чоловік запропонував поставити сітку-рабицю, але я трошки подумавши, відмовила його. По-перше, вона теж коштує чималих грошей. Потрібно було витра титися. А по-друге, ми все одно збиралися побудувати нормальний паркан, це тільки питання часу. Не думаю, що варто витрачатися двічі. І тоді я згадала про батьківського собаку.

Advertisements        

Наша Міка такса, тато бере її з собою на полювання, вона звикла ганятися за голубами. І тому я подумала, чим гірше сусідські kури? Попросила батьків позичити на час Міку. І їй у нас було б добре, і нам користь від неї. Так і вчинили. Щоб вона не залізла в ділянку до сусідів, ми куnили довгу мотузку. На наступний ранок Міка гуляла у нас в ділянці до кордону сусідів. Вона так добре справлялася зі своїм завданням, що по всьому двору літали пух і пір’я. Сусідка з криками прийшла до нас, посkаржилася, мовляв наша собака перелякала всіх їх курей, вони тепер не будуть нестися. А я їй відповіла, що це не наша nроблема. Якщо їх не влаштовує, нехай збудують паркан. Тоді і претензій не буде, адже наша собака знаходиться в межах нашої ділянки. З наступного дня жодная курка на нашій території не була помічена. А через тиждень сусіди начали будівництво паркану.

Advertisements