Невістка кожен вечір їхала до мами а до 10-ї години поверталася додому. Але реальний kошмар почався, коли вона заваrітніла

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мій син нещодавно одружився на Лері. Всі батьки звикли у всіх ситуаціях вставати на бік своїх дітей, однак, моя ситуація реально показує те, що з моєю невісткою щось не так. Вони з сином були знайомі більше року до весілля. При першому знайомстві Лера здалася мені хорошою дівчинкою. Рівно о 10 вечора вона завжди поверталася додому, бо її батьки навчили. Я була цьому рада, значить гуляти не буде. А коли вони побралися, переїхали у власну новеньку двійку, то почалися див ні речі. Лера сказала: -Все одно у нас в майбутньому діти будуть, двійка це мало.

Може переїдемо жити до моєї мами, а двушку будемо здавати в оренду. Як раз гроші назбираємо і нову квартиру куnимо. Ні я, ні син не зрозуміли такої пропозиції, тому що всі молоді хочуть скоріше відокремитися від батьків, от і отримали своє житло. До того ж квартира була досить простора, навіть якби наро дилася дитина, то всім місце вистачило. На скільки я знаю, то найближчим часом, кілька років точно, ні Лера, ні син дітей не планували. Так що пропозиція була відкинута.

Advertisements        

У цьому виnадку Лера стала після роботи їхати не додому до чоловіка, а додому до мами. Вона постійно їхала до мами, затримувалася в неї до 9 вечора, потім годину їхала додому, щоб до 10 бути вдома і вже в 11 ночі лягти спати. Мій син взагалі не розумів, навіщо робити таку схему, навіщо Лера взагалі їде постійно до мами, а не додому. Лера сказала, що вона ще не звикла жити окремо і без мами, тому їй потрібен час. Але я вважаю, що це див но, що 27-річна дівчина не може обійтися без мами. І ось з’ясовується, що Лера заваrітніла(Al/MQ). Ми думали, що тепер вона одумається. Але і зараз цього не сталося. Все стало гірше, адже Лера ночує у мами, як же вона з животом додому ввечері поїде. Син підозрює, що після народження дитини Лера взагалі переїде до мами назавжди. Він став замислюватися щодо роз лучення.

Advertisements